Украйна – Северна Ирландия, топ прогноза, 16.6

Украйна – Северна Ирландия, топ прогноза, 16.6

украйна фенка

Украйна рядко греши срещу отбори като Северна Ирландия!

Украйна игра добре срещу Германия в първия си мач на Евро 2016 и имаше няколко много добри възможности за гол, но в крайна сметка загуби с 0:2. Сега успехът срещу Северна Ирландия е задължителен.

Определено украинците се затрудняват срещу по-силните отбори, но срещу тимове от ранга на днешния им опонент рядко допускат изненади.

Звездите на тима – Андрей Ярмоленко и Евгени Коноплянка – се представиха отлично срещу Германия, а в предстоящия сблъсък би трябвало да им е още по-лесно да демонстрират класата си.

Северна Ирландия изглежда е аутсайдера на Евро 2016!

Северна Ирландия загуби само с 0:1 първия си мач на европейското първенство от Полша, но успя да отправи единствения си удар в мача чак в последните 15 минути на двубоя, като той дори не бе в рамките на вратата.

В предстоящия двубой ирландците трябва да рискуват повече, ако искат да постигнат нещо в турнира, така че мачът може и да е отворен. В последната среща от групата съперник на британците ще бъде фаворитът Германия.

Отборът на Северна Ирландия е съставен предимно от футболисти подвизаващи се в ниските дивизии на Англия и Шотландия и ще е чудо, ако спечелят дори точка на Евро 2016.

Коментирай