Украйна – Полша, прогнози, 21.6.2016

Украйна – Полша, прогнози, 21.6.2016

роберт левандовски

Треньорът на Украйна води за последно тима!

На Евро 2016 досега Украйна претърпя поражения от Германия (0:2) и Северна Ирландия (0:2) и загуби всякакви шансове да излезе от група С. Така двубоят с Полша е протоколен за отбора.

Селекционерът Михаил Фоменко ще напусне поста си след края на Европейското първенство. 67-годишният специалист вече е обявил на играчите, че за него мачът от груповия етап срещу Полша ще бъде последен на кормилото на отбора.

С оглед на това, че Украйна няма шансове за класиране напред, Фоменко се очаква да даде шанс за изява на някои от по-младите си футболисти.

Полша се цели в първото място с убедителна победа!

Полша спечели първия си мач на Евро 2016 със Северна Ирландия, а след това направи равенство със световния шампион Германия. Така поляците на практика се класираха за плейофите в турнира, а едно евентуално реми почти сигурно ще ги остави на второто място.

Футболистите на Адам Навалка са втори в таблицата с 4 точки, колкото има и Германия. Това означава, че убедителна победа може да ги изстреля дори на първо място.

Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, който в квалификациите има 13 попадения, все още не е се е разписал на еврофиналите: „Би било добре да имам вкаран гол, но нямам ситуации за това. Знам, че ще бъде трудно. Но се надявам да получа шанс. Но не заради статистиката, а единствено заради отбора. Надявам се, че срещу Украйна ще вкарам. Но повече се надявам да победим и да продължим напред.“

Селекционерът Адам Навалка не е притеснен от сушата, която до момента е застигнала капитана на отбора: „Репутацията му на нападател от световна класа в никакъв случай няма да пострада. А и ако защитниците на противниковите отбори се концентрират върху него, това дава възможности на другите от атаката.“

Аркадиус Милик е човекът, който се възползва именно от това до момента и изпъква си изявите си.

Един Коментар

  1. TopZalozi.com 21.06.2016

Коментирай