Топ футболни залози: най-играни мачове в света

ДатаЛигаСрещаЗалогКоеф.
10.04БЛРНеман - Белшина11.95
10.04БЛР ЛРСлуцк 2 - Витебск 211.61
10.04БЛР ЛРТорпедо 2 - Енергетик 222.30
10.04БЛР ЛРГородея 2 - Динамо 221.18
10.04ПРИЛандскруна - Ескилмине11.50

Топ футболни залози: най-играни мачове в България

ДатаЛигаСрещаЗалогКоеф.
10.04БЛРНеман - БелшинаХ3.20
10.04ТАДФайцканд - РегарХ3.75
10.04ТАДИстаравшан - КуктошХ3.75
10.04БЛР ЛРТорпедо 2 - Енергетик 2Х3.40
11.04БЛРГородея - Динамо21.75

Видео Платформа: Гледай мачове онлайн на живо без такса!

Най-залагани/играни футболни мачове за днес

Чрез таблиците за петте най-популярни футболни залози може да разберете на кои мачове и на кои знаци се залагат най-много пари. Както и кои са топ фаворитите на деня.

Определено, най-играните мачове и прогнози са добра отправна точка в океана от срещи в тиража днес.

Съвет: Има дни в които всички Топ Залози излизат. Но това не става всеки ден или през ден, като често някой от тях „гърми“. Така че нашия съвет е да не се играят всички прогнози накуп, а да си подбирате най-много 2 или 3 от тях.

* Може да видите последните резултати на следната страница (на английски):

топ залози резултати
Резултати от Топ Залози Свят.

Кой е източникът за най-популярните залози?

Информацията за тези топ футболни залози за деня се предоставя от водещи световни букмейкъри като bet365.

Логично, за най-популярните знаци в света се отчитат всички направени залози. А пък за топ залозите в България – само фишовете на тези клиенти, които са посочили България като държава на пребиваване.

И въпреки че получаваме информация за това кои са топ залозите за деня, ние нямаме достъп до точната заложена сума на тези знаци.

В интернет вече има редица сайтове, които показват и колко пари са заложени. Но всички те черпят тези данни от борсата за залози на Betfair. И те за залозите „ЗА“. А в борсата има и залози „СРЕЩУ“.

Но това е дълга тема и не е за тази статия.

Освен това, паричния поток на борсата е доста по-малък от този в букмейкърите. И често там оперират борсови спекуланти. Така че споделената информацията от там може да е подвеждаща.

Затова тук използваме само данни от букмейкърите за топ залозите за деня. Те показват точно кои са най-популярните мачове и знаци днес.

Как да тълкуваме коефициентите на топ залозите?

Най-популярните футболни залози обикновено са концентрирани върху фаворитите за деня от топ първенства на Европа. И най-вече от английската Висша лига (когато има мачове от Премиър Лийг).

Или пък са се получили вследствие на важна информация за дадена среща, станала популярна и общо достъпна в интернет.

Поради тази причина, тези топ футболни залози обикновено са с нисък коефициент. Разбира се, има и изключения.

Но въпреки залагането на милиони валутни единици на определен знак, ставките за най-популярните залози рядко спадат драстично от първоначално обявената стойност.

Причината за това е голямата конкуренция между множеството онлайн букмейкъри.

Не са малко и случаите обаче, когато коефициентите за фаворитите тръгват надолу. Все пак, букитата трябва си коригират маржовете, което е напълно в реда на нещата.

Особено внимание трябва да се обърне, когато ставката за някой от знаците в топ футболни залози започне да се увеличава. Това е в разрез с логиката. И може би букмейкърите разполагат с някаква информация.

В тези случаи е по-логично да не се следва масата, а да се доверим на „вътрешната информация“ на букитата. Т.е. да се опонира на фаворита в мача.

Разбира се, не винаги вдигането на коефициента на някой топ футболен залог е свързано с изтекло важно инфо. В някои случаи това се прави с цел привличане на повече клиенти от букмейкърите, поради ожесточената конкуренция между тях. Както вече споменахме по-горе.

Актуални коефициенти за най-играните мачове

Актуални коефициенти за посочените топ футболни залози на деня, както и за всички други пазари, може да видите -> ТУК.

* Топ залозите обикновено се актуализират късно вечерта, както и на обяд. Ставките в таблиците подлежат на промяна и са посочени единствено с информативен характер.