Игра с прогнози за типстъри: Спечели 1150 ЛВ за месец!

типстър игра футболни прогнози

Участвай в нашата игра за типстъри и спечели 1150 ЛЕВА за месец!

Игра с обосновани футболни прогнози

При нас на TopZalozi.com може да участваш в две игри за обосновани футболни прогнози:

 1. Златна Прогноза
 2. Про Лига

Започва се със Златна Прогноза. Тя се провежда във Форума. Ако я спечелиш, освен награда, ще получиш и покана за Про Лига.

В Про Лига пък участват само 5 типстъра, класирали се през Златна Прогноза. Така че за да стигнеш до Про Лига, първо трябва да се включиш в Златна Прогноза.

⇒ Виж Правила на играта Златна Прогноза и стани част от нашата общност!

Награди за игрите с прогнози

Осигурени са месечни награди и за двете игри, чиято обща стойност може да достигне 550 ЛЕВА на месец. Както и награди за подобряване на бетинг рекорди на стойност 1000 ЛЕВА.

Награди за месечните победители

Има месечна награда от 50 ЛЕВА за победителя в Златна Прогноза. Както и до 500 ЛЕВА в награди за участниците в Про Лига в зависимост от резултатите им (виж по-долу как са разпределени).

Като всеки типстър може да участва едновременно и в двете игри. Това означава, че ако завърши първи и в двете, може да спечели общо до 150 ЛЕВА за месеца!

Награда за подобряване на бетинг рекорд

Ако типстър подобри бетинг рекорд в играта Златна Прогноза, независимо дали е за брой последователно познати прогнози или за общ коефициент от печеливша серия, ще получи 500 ЛЕВА награда.

Рекордите към момент са:

И ако участник успее да подобри и двата рекорда с една серия, ще получи 1000 ЛЕВА награда. Награда, достойна за истинско предизвикателство, каквато е играта Златна Прогноза!

Да, изглежда трудно, но не и невъзможно. Като тези рекорди бяха постигнати още в първите месеци след въвеждането на автоматичния депозит в играта.

Как мога да спечеля 1150 ЛЕВА за месец?

Започнахме с това гръмко изречение и е добре да се отговори ясно на този въпрос. Разбира се, това може да стане само при един много успешен месец за участника. Ето сметките:

 • Подобряване на бетинг рекорд за брой прогнози: 500 ЛЕВА награда;
 • Подобряване на бетинг рекорд за общ коефициент: 500 ЛЕВА награда;
 • Победител в Златна Прогноза: 50 ЛЕВА награда;
 • Баланс от 100+ точки в Про Лига: 100 ЛЕВА награда;
 • ОБЩА СТОЙНОСТ: 1150 ЛЕВА награда!

А знаете, че някой път като тръгне, си върви до последно. И подобрявайки един рекорд, това освен че ще ви гарантира месечната награда, ще ви доближи много и до подобряването на другия рекорд.

Така ще се получи верижна реакция. И ще бъдете добре възнаградени за вашия щастлив месец, когато се случи! Или казано по друг начин: „Месец година храни!“ 🙂

Краят на месеца не означава и край на серията. В Златна Прогноза типстър може да продължи печелившата си серия от настоящия към следващия месец, ако желае. И да преследва бетинг рекорд!

А при другите игри, може да участвате години наред без да спечелите награда и когато дойде вашият звезден миг, ще си вземете стандартната награда, независимо от резултатите ви. 🙁

ВНИМАНИЕ! Тези игри са само за сериозни типстъри, които могат да напишат добре обосновани и аргументирани футболни прогнози! Ако не ви се занимава с анализиране на мачове, то може да участвате в играта на FutbolnaPrognoza.com, където не се изисква обосновка.

Про Лига – правила и разпределение на наградите

Про Лига е само за професионални типстъри. Т.е. за играчи, които анализират отлично и имат добра успеваемост. Като в Про Лига участват 5 играчи на месец.

Всеки участник в Про Лига трябва да прогнозира поне 15 мача на месец от избрани турнири. Прогнозите му ще бъдат публикувани на сайта в категория Топ Прогнози.

Главната идея на Топ Прогнозите е те да са топ изборът за деня на всеки типстър. Те трябва да са добре аргументирани и информативни за читателите.

Класиралите се на 1-во, 2-ро и 3-о място в крайното класиране печелят парични награди, чийто размер зависи от баланса на участника. Те продължават участието си в Про Лига и следващия месец.

Класиралият се на 4-о място ще продължи в Про Лига, ако не е с отрицателен баланс. При отрицателен баланс отпада и на негово място ще се класира втори играч от Златна Прогноза.

Класиралият се на последното 5-о място в Про Лига в края на месеца отпада*. На негово място се класира победителят от Златна Прогноза.

ВНИМАНИЕ! Всеки типстър, който генерира баланс от 100.00+ точки за месеца, ще получи награда от 100 ЛЕВА, независимо от мястото му в класирането!

Про Лига – месечни награди

Място/Баланс100.00+ точкиОт 0.00 до 99.99 точкиОтрицателен баланс
1. място100 ЛЕВА50 ЛЕВА25 ЛЕВА
2. място100 ЛЕВА30 ЛЕВА15 ЛЕВА
3. място100 ЛЕВА20 ЛЕВА10 ЛЕВА
4. място100 ЛЕВАОцеляванеОтпадане
5. място100 ЛЕВАОтпадане*Отпадане

* Ако 5-я в Про Лига спечели Златна Прогноза в същия месец, ще запази мястото си в Про Лига, само ако е завършил месеца с положителен баланс (вкл. 0.00).

Изплащането на наградите от Про Лига, както и тези за подобряване на бетинг рекорд от Златна Прогноза става единствено в Skrill (регистрация тук), Neteller (регистрация тук) или Revolut.

Прочетете повече информация за електронни портфейли Skrill и Neteller.

Пълни правила и условия за Про Лига може да видите ТУК.

Предимство на тази игра пред другите в интернет

Основни предимства на играта Златна Прогноза:

 1. При много успешен месец типстър може да спечели страхотна награда от 1050 ЛЕВА!
 2. И то само с 1-2 прогнози на ден!

Основни предимства на играта Про Лига:

 1. Типстър има шанс да спечели 100 ЛЕВА награда, независимо от мястото му в класирането!
 2. Три от общо 5 типстъра получават гарантирана награда (това е 60% шанс за награда всеки месец)!
 3. Докато е в Про Лига, типстър може да си гарантира награди месеци наред !
 4. И то срещу само 15 прогнози на месец за покриване на минимума!

Бонус предимства и на двете игри:

 1. Няма ограничение за вид прогноза – може да се играе с почти всеки залог предлаган от букмейкъра.
 2. Тук всеки професионален типстър може да си изгради добра репутация и референция.

Единствената игра за сериозни и профи типстъри!

Ето защо нашите две игри с прогнози са единствените в интернет, които са подходящи за професионални типстъри. Само тук участник може да спечели надпреварата и добра награда дори със само една, но качествена прогноза на ден.

Правилата на игрите тук са така обмислени, че всеки типстър трябва да подбере и публикува само най-добрата си прогноза за деня. И то, само ако има такава. Което е добра новина и за посетителите.

Това гарантира, че всяка прогноза тук е старателно подбрана и добре обмислена. Не случайно прогнозите в Про Лига се наричат Топ Прогнози, а във Форума – Златни Прогнози.

Иначе, в интернет има океан от игри с прогнози. И макар да има леки разлики между тях, всички си приличат по едно – участник може да се класира на предните места там, само ако всекидневно бълва максимален брой прогнози и то с голям коефициент.

Т.е. в другите игри типстърите не могат да си позволят да обмислят добре прогнозата, както е при нас. Там няма време за това. Просто трябва да дадат възможно най-голям брой прогнози и да разчитат на късмета да ги покрие.

Всичко това прави повечето игри с прогнози в интернет безинтересни за сериозните типстъри и безполезни за посетителите. С което нашата игра тук се отличава коренно. И се възприема като лично предизвикателство от участниците.

⇒ Ако ти допада нашата идея, регистрирай се във Форума сега и се включи в играта!

Общи условия на играта:

 • Участието в Играта е напълно БЕЗПЛАТНО и доброволно.
 • Играта е създадена единствено с цел демонстриране на футболни познания и не подстрекава потребителите и участниците към залози или други хазартни дейности.
 • Право на участие имат само пълнолетни лица (навършили 18 години).
 • Администраторите на TopZalozi.com имат право да прекратяват участието в играта на всеки участник, за който по лична преценка определят, че играе некоректно и не спазва условията на играта.
 • Играта може да бъде прекратена по всяко време от администраторите на TopZalozi.com, без да дължат каквито и да са обезщетения и обяснения на потребителите и участниците.
 • TopZalozi.com не дължи обезщетение, в случай че потребителското име и парола за достъп на даден потребител се използват от друго лице.
 • TopZalozi.com не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на сайта.
 • Прилагат се и Общите условия на TopZalozi.com.

Всички коментари

 • Навремето съм играл във вашия сайт игра и тя беше доста хубава – познай 4 мача подред! Това другото е глупост, пълна тъпотия! Това не може да се направи една игра в България вече с 500 лв кеш и да налазваме! Ама тук акаунт си направи, там си направи. И всичките типстъри осират игрите, щот са малоумници и не знаят как се целят мачове! Използвам тази дума, защото си е така. Всички първенства са им трудни. Направете стойностна игра, пишете на пощата и ме поканете, аз зор нямам, но забелязвам, че хубава игра в нета така и няма! Онази с 4-те поредни я изкъртвахме и беше най-добрата. Защо си губите времето да измисляте абсолютни глупости? Как ще накараш силен играч да се присъедини към игра хем в която ще виждаш зоро, хем и ще лапаш мухите! Поздрави! 😁

  dreben23 29.03.2018 2:00 Отговор
 • Съгласен съм с теб , преди време бях писал на админа за тези правила и той ми отговори , Бет365 тогава са били доста щедри към този род игри и за жалост сега не са . Сега пак се мъчат да направят играта интересна за което заслужават адмирации .

  dan4o923 05.04.2018 17:18 Отговор
 • Намесен ли е Никола Воденичаров нищо не става!

  Михаил 24.04.2018 16:00 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.