типстър игра футболни прогнози

Включи се в състезанието за типстъри и спечели награда!
Наградите са в КЕШ и няма никакви условия към тях.

Игра с обосновани футболни прогнози

При нас на TopZalozi.com може да участваш в две игри за обосновани футболни прогнози:

 1. Златна Прогноза
 2. Про Лига

Започва се със Златна Прогноза. Тя се провежда във Форума. Ако я спечелиш, освен награда, ще получиш и покана за Про Лига.

В Про Лига пък участват само 5 типстъра, класирали се през Златна Прогноза. Така че за да стигнеш до Про Лига, първо трябва да се включиш в Златна Прогноза.

⇒ Виж Правила на играта Златна Прогноза и стани част от нашата общност!

Награди за игрите с прогнози

Осигурени са месечни награди и за двете игри. Чиято обща стойност може да достигне 530 ЛЕВА на месец.

Има месечна награда от 30 ЛЕВА за победителя в Златна Прогноза. Както и до 500 ЛЕВА в награди за участниците в Про Лига в зависимост от резултатите им (виж по-долу как са разпределени).

Като всеки типстър може да участва едновременно и в двете игри. Това означава, че ако завърши първи и в двете, може да спечели общо до 130 ЛЕВА за месеца!

Про Лига – правила и разпределение на наградите

Про Лига е само за най-добрите типстъри. Т.е. за играчи, които анализират отлично и имат добра успеваемост. Като в Про Лига участват 5 играчи на месец.

Всеки участник в Про Лига трябва да прогнозира поне 15 мача на месец от избрани турнири. Прогнозите му ще бъдат публикувани на сайта в категория Топ Прогнози.

Главната идея на Топ Прогнозите е те да са топ изборът за деня на всеки типстър. Те трябва да са добре аргументирани и информативни за читателите.

Класиралите се на 1-во, 2-ро и 3-о място в крайното класиране печелят парични награди, чийто размер зависи от баланса на участника. Те продължават участието си в Про Лига и следващия месец.

Класиралият се на 4-о място ще продължи в Про Лига, ако не е с отрицателен баланс. При отрицателен баланс отпада и на негово място ще се класира втори играч от Златна Прогноза.

Класиралият се на последното 5-о място в Про Лига в края на месеца отпада*. На негово място се класира победителят от Златна Прогноза.

ВНИМАНИЕ! Всеки типстър, който генерира баланс от 100.00+ точки за месеца, ще получи награда от 100 ЛЕВА, независимо от мястото му в класирането!

Про Лига – месечни награди

[table id=26 /]

* Ако 5-я в Про Лига спечели Златна Прогноза в същия месец, ще запази мястото си в Про Лига, само ако е завършил месеца с положителен баланс (вкл. 0.00).

Изплащането на наградите от Про Лига, както и тези за подобряване на бетинг рекорд от Златна Прогноза става единствено в Skrill (регистрация тук), Neteller (регистрация тук) или Revolut.

Прочетете повече информация за електронни портфейли Skrill и Neteller.

Пълни правила и условия за Про Лига може да видите ТУК.

Предимство на тази игра пред другите в интернет

Основни предимства:

 1. Типстър има шанс да спечели 130 ЛЕВА награда на месец (100 лв от Про Лига + 30 лв от Златна Прогноза)!
 2. Три от общо 5 типстъра получават гарантирана награда в Про Лига (това е 60% шанс за награда всеки месец)!
 3. Докато е в Про Лига, типстър може да си гарантира награди месеци наред!
 4. И то срещу само 15 прогнози на месец за покриване на минимума!

Бонус предимства:

 1. Няма ограничение за вид прогноза – може да се играе с почти всеки залог предлаган от букмейкъра.
 2. Тук всеки професионален типстър може да си изгради добра репутация и референция.

Единствената игра за сериозни и профи типстъри!

Ето защо нашите две игри с прогнози са единствените в интернет, които са подходящи за професионални типстъри. Само тук участник може да спечели надпреварата и добра награда дори със само една, но качествена прогноза на ден.

Правилата на игрите тук са така обмислени, че всеки типстър трябва да подбере и публикува само най-добрата си прогноза за деня. И то, само ако има такава. Което е добра новина и за посетителите.

Това гарантира, че всяка прогноза тук е старателно подбрана и добре обмислена. Не случайно прогнозите в Про Лига се наричат Топ Прогнози, а във Форума – Златни Прогнози.

Иначе, в интернет има океан от игри с прогнози. И макар да има леки разлики между тях, всички си приличат по едно – участник може да се класира на предните места там, само ако всекидневно бълва максимален брой прогнози и то с голям коефициент.

Т.е. в другите игри типстърите не могат да си позволят да обмислят добре прогнозата, както е при нас. Там няма време за това. Просто трябва да дадат възможно най-голям брой прогнози и да разчитат на късмета да ги покрие.

Всичко това прави повечето игри с прогнози в интернет безинтересни за сериозните типстъри и безполезни за посетителите. С което нашата игра тук се отличава коренно. И се възприема като лично предизвикателство от участниците.

⇒ Ако ти допада нашата идея, регистрирай се във Форума сега и се включи в играта!

Общи условия на играта:

 • Участието в Играта е напълно БЕЗПЛАТНО и доброволно.
 • Играта е създадена единствено с цел демонстриране на футболни познания и не подстрекава потребителите и участниците към залози или други хазартни дейности.
 • Право на участие имат само пълнолетни лица (навършили 18 години).
 • Администраторите на TopZalozi.com имат право да прекратяват участието в играта на всеки участник, за който по лична преценка определят, че играе некоректно и не спазва условията на играта.
 • Играта може да бъде прекратена по всяко време от администраторите на TopZalozi.com, без да дължат каквито и да са обезщетения и обяснения на потребителите и участниците.
 • TopZalozi.com не дължи обезщетение, в случай че потребителското име и парола за достъп на даден потребител се използват от друго лице.
 • TopZalozi.com не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на сайта.
 • Прилагат се и Общите условия на TopZalozi.com.