Типстър игра с обосновани футболни прогнози

типстър игра футболни прогнози

Участвай в нашите игри за футболни прогнози и печели по 100 ЛЕВА на месец!
Вземи още 100 ЛЕВА допълнителна награда, ако си най-добрият за годината!

Игра с обосновани футболни прогнози

При нас на TopZalozi.com може да участваш в две игри за обосновани футболни прогнози:

 1. Златна Прогноза
 2. Про Лига

Започва се със Златна Прогноза. Тя се провежда във Форума. Ако я спечелиш, освен награда, ще получиш и покана за Про Лига.

В Про Лига пък участват само пет типстъра, класирали се през Златна Прогноза.

Така че за да стигнеш до Про Лига, първо трябва да се включиш в Златна Прогноза.

⇒ Виж Правила на играта Златна Прогноза и стани част от нашата общност!

Подробности за наградите, моля вижте по-надолу в статията.

Предимство на тази игра пред другите в интернет

Основни предимства на Про Лига:

 • Три от общо 5 участника получават награда (т.е. участник има 60% шанс за награда всеки месец).
 • При добра познаваемост типстър си гарантира награди месеци наред (докато не отпадне от Про Лига).
 • И то срещу само 15 прогнози на месец за покриване на минимума.
 • А докато си печели месечни награди, типстърът трупа точки и се бори за допълнителна годишна награда.

Нашите две игри с прогнози са единствените в интернет, които са подходящи за сериозните типстъри. Защото само тук участник може да спечели надпреварата дори със само една, но качествена прогноза на ден.

Правилата на игрите тук са така обмислени, че всеки типстър трябва да подбере и публикува само най-добрата си прогноза за деня. И то, само ако има такава. Което е добра новина и за посетителите.

Това гарантира, че всяка прогноза тук е старателно подбрана и добре обмислена. Не случайно прогнозите в Про Лига се наричат „Топ Прогнози“, а във Форума – „Златни Прогнози“.

11 печеливши прогнози подред и коефициент 4009.22! Рекорд!

Иначе, в интернет има океан от игри с прогнози. И макар да има леки разлики между тях, всички си приличат по едно – участник може да се класира на предните места там, само ако всекидневно бълва максимален брой прогнози и то с голям коефициент.

Т.е. в другите игри типстърите не могат да си позволят да обмислят добре прогнозата, както е при нас. Там няма време за това. Просто трябва да дадат възможно най-голям брой прогнози и да разчитат на късмета да ги покрие.

Всичко това прави повечето игри с прогнози в интернет безинтересни за сериозните типстъри и безполезни за посетителите. С което нашата игра тук се отличава коренно. И се възприема като кауза и лично предизвикателство от участниците.

⇒ Ако ти допада нашата идея, регистрирай се във Форума сега и се включи в играта!

Награди за игрите с прогнози

Осигурени са месечни и годишни награди и за двете игри.

Месечни награди

Има месечна награда от 50 ЛЕВА за победителя в Златна Прогноза. Както и 100 ЛЕВА в награди всеки месец за първите трима в Про Лига (виж по-долу как са разпределени).

Като всеки типстър може да участва едновременно и в двете игри. Това означава, че ако завърши първи и в двете, ще си спечели общо 100 ЛЕВА за месеца!

Годишни награди

Лидерите в годишните класирания на Про Лига и Златна Прогноза (виж ги тук след класирането за текущия месец) ще получат допълнителна награда, както следва:

 • Про Лига: 100 ЛЕВА награда
 • Златна Прогноза: 50 ЛЕВА награда

ВНИМАНИЕ! Тези игри са за обосновани футболни прогнози! Ако не ви се занимава с анализиране на мачове, то може да участвате в играта на FutbolnaPrognoza.com, където не се изисква обосновка.

Про Лига – правила на играта и награди

Про Лига е само за професионални типстъри. Т.е. за играчи, които анализират отлично и имат добра успеваемост. Като в Про Лига участват 5 играчи на месец.

Всеки участник в Про Лига трябва да прогнозира поне 15 мача на месец от избрани турнири. Прогнозите му ще бъдат публикувани на сайта в категория Топ Прогнози.

Главната идея на Топ Прогнозите е те да са топ изборът за деня на всеки типстър. Те трябва да са добре аргументирани и информативни за читателите.

Класиралите се на 1-во, 2-ро и 3-о място в крайното класиране печелят парични награди. Те продължават участието си в Про Лига и следващия месец.

Класиралият се на 4-о място ще продължи в Про Лига, ако не е с отрицателен баланс. При отрицателен баланс отпада и на негово място ще се класира втори играч от Златна Прогноза.

Класиралият се на последното 5-о място в Про Лига в края на месеца отпада. На негово място се класира победителят от Златна Прогноза.

Про Лига – месечни награди:

 • 1-во място: 50 ЛЕВА КЕШ
 • 2-ро място: 30 ЛЕВА КЕШ
 • 3-то място: 20 ЛЕВА КЕШ
 • 4-то място: Оцеляване при положителен баланс (вкл. 0.00)
 • 5-то място: Отпадане от Про Лига*

Месечните награди се изплащат в посочения размер, само ако чистата печалба на даден типстър е положително число или 0.00. Ако балансът му е отрицателно число, въпросният участник ще получи 50% от наградата посочена за неговото място.

* Ако 5-я в Про Лига спечели Златна Прогноза в същия месец, ще запази мястото си в Про Лига, само ако е завършил месеца с положителен баланс (вкл. 0.00).

Лидерът в класирането за годината ще получи допълнителна награда от 100 ЛЕВА, само ако балансът му е положително число. Годишното класиране се определя след въвеждане на резултатите от всички месеци през годината.

Изплащането на наградите от Про Лига, както и годишната награда от Златна Прогноза става единствено в Skrill (регистрация тук) или Neteller (регистрация тук).

Прочетете повече информация за електронни портфейли Skrill и Neteller.

Пълни правила и условия за Про Лига може да видите ТУК.

Общи условия на играта:

 • Участието в Играта е напълно БЕЗПЛАТНО и доброволно.
 • Играта е създадена единствено с цел демонстриране на футболни познания и не подстрекава потребителите и участниците към залози или други хазартни дейности.
 • Право на участие имат само пълнолетни лица (навършили 18 години).
 • Администраторите на TopZalozi.com имат право да прекратяват участието в играта на всеки участник, за който по лична преценка определят, че играе некоректно и не спазва условията на играта.
 • Играта може да бъде прекратена по всяко време от администраторите на TopZalozi.com, без да дължат каквито и да са обезщетения и обяснения на потребителите и участниците.
 • TopZalozi.com не дължи обезщетение, в случай че потребителското име и парола за достъп на даден потребител се използват от друго лице.
 • TopZalozi.com не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на сайта.
 • Прилагат се и Общите условия на TopZalozi.com.

Всички коментари

 • Навремето съм играл във вашия сайт игра и тя беше доста хубава – познай 4 мача подред! Това другото е глупост, пълна тъпотия! Това не може да се направи една игра в България вече с 500 лв кеш и да налазваме! Ама тук акаунт си направи, там си направи. И всичките типстъри осират игрите, щот са малоумници и не знаят как се целят мачове! Използвам тази дума, защото си е така. Всички първенства са им трудни. Направете стойностна игра, пишете на пощата и ме поканете, аз зор нямам, но забелязвам, че хубава игра в нета така и няма! Онази с 4-те поредни я изкъртвахме и беше най-добрата. Защо си губите времето да измисляте абсолютни глупости? Как ще накараш силен играч да се присъедини към игра хем в която ще виждаш зоро, хем и ще лапаш мухите! Поздрави! 😁

  dreben23 29/03/2018 02:00 Отговор
 • Съгласен съм с теб , преди време бях писал на админа за тези правила и той ми отговори , Бет365 тогава са били доста щедри към този род игри и за жалост сега не са . Сега пак се мъчат да направят играта интересна за което заслужават адмирации .

  dan4o923 05/04/2018 17:18 Отговор
 • Намесен ли е Никола Воденичаров нищо не става!

  Михаил 24/04/2018 16:00 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.