Типстър игра с обосновани футболни прогнози

типстър игра футболни прогнози

Игра с обосновани футболни прогнози

Това е игра за обосновани футболни прогнози. Тя е разделена в две фази: „Квалификации“ и „Про Лига“.

В Квалификациите може да участва всеки потребител, който е съгласен с условията на играта. А в Про Лига – само 3-ма участници, преминали през Квалификациите.

Има месечни награди за победителя в Квалификациите, както и за всички участници в Про Лига.

 • ОБЩ НАГРАДЕН ФОНД: 200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ!

Всеки типстър в тази игра получава и право на участие във Футболна Топ Колонка – сигурни прогнози.

ВНИМАНИЕ! Тази игра е за обосновани футболни прогнози! Ако не ви се занимава с писане и анализиране на мачове, то е по-добре да участвате в играта на FutbolnaPrognoza.com, където може да участвате и само с въвеждане на резултати.

Квалификации – правила и награда

Квалификациите на играта се провеждат във ФОРУМА от 1-ия до предпоследния ден на месеца. Всеки участник стартира с баланс от 0 точки.

Ключови изисквания за Квалификациите:

 • Минимум 15 прогнози и поне 100 заложени единици за месеца.
 • Максимум 2 прогнози за календарен ден.
 • Прогнозата трябва да се публикува поне 2 часа (но и не по-рано от 24 часа) преди началото на мача.
 • Максималната допустима печалба от една прогноза е 30 точки със залога.
 • Нямате право да повтаряте прогноза, която вече е пусната от друг участник преди вас.

Всяка прогноза трябва да съдържа следните компоненти, за да е валидна за играта:

[ Баланс – Първенство – Среща – Прогноза – Коефициент – Залог – Анализ – Час ]

Уточнения:

 • БАЛАНС: това е балансът на участника с уредените залози до текущата прогноза. Балансът се отчита като чиста печалба, т.е. залогът се изважда от спечелените точки. Пример: Печеливш залог от 5 точки на коефициент 3.00 връща печалба +15.00 точки и ЧИСТА ПЕЧАЛБА +10.00 точки (3х5=15-5=10), т.е. в този случай към баланса се прибавят 10 точки (а не 15).
 • КОЕФИЦИЕНТ: коефициентът се взима от ТОЗИ САЙТ на Бетфеър (секция СПОРТ, а НЕ Спортна Борса) и трябва да е актуален към момента на публикуване на прогнозата.
 • ЗАЛОГ: минимум 1 точка, максимум 10 точки. Трябва да е цяло число между 1 и 10.
 • АНАЛИЗ: конкретна обосновка на кирилица от няколко изречения, от която да става кристално ясно защо е избрана точно тази прогноза. Анализът трябва да е собствено мнение и да е написан грамотно.
 • ЧАС: начален час на футболната среща.

Пример за валидна прогноза:

БАЛАНС: +12.60. Англия. Суонзи – Астън Вила: 1 на 1.70. Залог: 8. Суонзи трябва задължително да вземе този мач, за да се отдалечи от опасната зона, а по-удобен съперник едва ли ще има до края на сезона. Последният в класирането Астън Вила изгуби надежда за оцеляване и мотивацията на футболистите се изпари след серия от 5 поредни загуби. Начало: 17:00.

Ето и пример как се отчита баланса в началото на всяка следваща прогноза:

Прогноза 1: [ БАЛАНС: 0.00. Англия, Ман Юнайтед – Челси: 1 на 2.25. Залог: 7. Анализ. ] ГУБИ -7.00.
Прогноза 2: [ БАЛАНС: -7.00. Англия, Суонзи – Астън Вила: 1 на 1.70. Залог: 8. Анализ. ] ПЕЧЕЛИ +5.60.
Прогноза 3: [ БАЛАНС: -1.40. Германия, Херта – Волфсбург: Х на 3.50. Залог: 5. Анализ. ] ПЕЧЕЛИ +12.50.
Прогноза 4: [ БАЛАНС: +11.10… ] и т.н.

Ако печалбата от една прогноза надхвърли 30 точки, тя се приравнява на 30 и след това се изважда залога за определяне на чистата печалба.

За месечната игра са валидни прогнози за мачове с начален час от 00:00 часа на 1-во число до 23:59 часа на предпоследния ден в месеца (при 31 дни това е 30-и, при 30 дни това е 29-и и т.н.).

Имайте предвид, че за всяка ваша прогноза трябва да може да предоставите източник (при поискване от Модератор), доказващ резултата от нея. Ако не можете да предоставите такъв източник, прогнозата ви ще бъде отчетена като губеща.

За да участвате в Квалификациите не е нужно предварително записване или регистрация. За да се включите в играта, просто публикувайте прогнози във ФОРУМА, отговарящи на всички условия от тази страница.

ВНИМАНИЕ! Не забравяйте да защитите прякора си във Форума с парола! Ето как става: 1. въведете Вашия прякор в поле „име“; 2. кликнете на стрелката в дясно от вашето име; 3. въведете парола и я потвърдете. След това си качете картинка/снимка за аватар, като кликнете върху човечето и/или вашето име под поле „съобщение“.

Може ли да се редактира вече публикувана прогноза? Отговорът е не. Но ако сте пропуснали или объркали нещо, може да пуснете ново съобщение с направените корекции. След това Модератор ще изтрие ненужното съобщение, ако е необходимо.

Месечна награда за победителя в Квалификациите е:

 • 1-во място: 50 ЛЕВА в безплатни залози + ПОКАНА за участие в Про Лига*!

Наградата е във вид на безплатни залози и ще се депозира в сметката на победителя в Betfair. Ако нямаш акаунт при тях, РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА ОТ ТУК!

* ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Ако Админ ви приема прогнозите за класирането, то вие със сигурност участвате за наградата от 50 лв. Но това не ви гарантира Покана в Про Лига. Покана за Про Лига ще получи типстърът, класирал се на най-предно място, за който Админ е преценил, че е и добър футболен анализатор. Т.е. 50 лева със сигурност печели завършилият на 1-во място, но Покана за Про Лига може да получи 3-ият в класирането, например.

Едно потребителско име в Бетфеър има право на само 1 награда в месеца, независимо дали е спечелена от играта на TopZalozi.com или FutbolnaPrognoza.com. При наличие на такъв случай победителят в Квалификациите ще получи 1 бонус в Бетфеър и 1 компенсираща награда от 20 лв кеш в електронен портфейл. А останалата награда от 50 лв безплатен залог ще получи втория в класирането на Квалификациите.

Про Лига – кратки правила и награди

Про Лига е само за професионални типстъри. Т.е. за играчи, които анализират отлично и имат добра успеваемост.

В Про Лига участват само трима играчи на месец.

Класиралият се на последното 3-о място в Про Лига в края на месеца отпада и на негово място се класира победителят от Квалификациите.

Класиралите се на 1-во и 2-ро място в класирането продължават участието си в Про Лигата и следващия месец.

Всеки участник в Про Лигата трябва да прогнозира поне 15 мача на месец, като всичките му прогнози ще бъдат публикувани на сайта в категория Типстър Прогнози.

Всяка прогноза за Про Лига трябва да съдържа поне 10 изречения собствен анализ. Така че не заявявайте участие, ако смятате, че няма да се справите!

Победителят от Квалификациите може да си вземе наградата, но да откаже участие в Про Лига, ако условията не го удовлетворяват. Тогава покана за участие в Про Лига ще получи следващият в класирането на Квалификациите.

Всеки участник в Про Лига печели месечна награда:

 • 1-во място: 70 ЛЕВА КЕШ
 • 2-ро място: 50 ЛЕВА КЕШ
 • 3-то място: 30 ЛЕВА КЕШ

Наградите се изплащат в посочения размер, само ако чистата печалба на даден типстър е положително число. Ако чистата печалба е отрицателно число или нула, въпросния участник получава 50% от наградата, посочена за неговото място.

Изплащането на наградите става единствено в Skrill (регистрирай се тук) или Neteller (регистрирай се тук).

Прочетете повече информация за електронни портфейли Skrill и Neteller.

Пълни правила и условия за Про Лига може да видите ТУК.

Общи условия на играта:

 • Участието в Играта е напълно БЕЗПЛАТНО и доброволно.
 • Играта е създадена единствено с цел демонстриране на футболни познания и не подстрекава потребителите и участниците към залози или други хазартни дейности.
 • Право на участие имат само пълнолетни лица (навършили 18 години).
 • Администраторите на TopZalozi.com имат право да прекратяват участието в играта на всеки участник, за който по лична преценка определят, че играе некоректно и не спазва условията на играта.
 • Играта може да бъде прекратена по всяко време от администраторите на TopZalozi.com, без да дължат каквито и да са обезщетения и обяснения на потребителите и участниците.
 • TopZalozi.com не дължи обезщетение, в случай че потребителското име и парола за достъп на даден потребител се използват от друго лице.
 • TopZalozi.com не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на сайта.
 • Прилагат се и Общите условия на TopZalozi.com.

Всички коментари

 • Навремето съм играл във вашия сайт игра и тя беше доста хубава – познай 4 мача подред! Това другото е глупост, пълна тъпотия! Това не може да се направи една игра в България вече с 500 лв кеш и да налазваме! Ама тук акаунт си направи, там си направи. И всичките типстъри осират игрите, щот са малоумници и не знаят как се целят мачове! Използвам тази дума, защото си е така. Всички първенства са им трудни. Направете стойностна игра, пишете на пощата и ме поканете, аз зор нямам, но забелязвам, че хубава игра в нета така и няма! Онази с 4-те поредни я изкъртвахме и беше най-добрата. Защо си губите времето да измисляте абсолютни глупости? Как ще накараш силен играч да се присъедини към игра хем в която ще виждаш зоро, хем и ще лапаш мухите! Поздрави! 😁

  dreben23 29/03/2018 02:00 Отговор
 • Съгласен съм с теб , преди време бях писал на админа за тези правила и той ми отговори , Бет365 тогава са били доста щедри към този род игри и за жалост сега не са . Сега пак се мъчат да направят играта интересна за което заслужават адмирации .

  dan4o923 05/04/2018 17:18 Отговор
 • Намесен ли е Никола Воденичаров нищо не става!

  Михаил 24/04/2018 16:00 Отговор

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.