Типстър игра с обосновани футболни прогнози

типстър игра футболни прогнози

Прогнозирай на TopZalozi.com и спечели 100 ЛЕВА с нашите игри за футболни прогнози!

Игра с обосновани футболни прогнози

При нас може да участвате в две игри за обосновани футболни прогнози:

 • Про Лига
 • Златна Прогноза

Златна Прогноза се провежда във Форума. В нея може да участва всеки, който е съгласен с условията на играта. А в Про Лига – само петима, спечелили Златна Прогноза.

⇒ Виж Правила на играта Златна Прогноза и стани част от нашата общност!

Има месечна награда от 50 ЛЕВА за победителя в Златна Прогноза. Както и награди за 100 ЛЕВА за топ анализаторите в Про Лига. Като всеки типстър може да участва едновременно и в двете игри. Така при успешен месец, той може да си спечели общо 100 ЛЕВА!

ВНИМАНИЕ! Тези игри са за обосновани футболни прогнози! Ако не ви се занимава с анализиране на мачове, то може да участвате в играта на FutbolnaPrognoza.com, където не се изисква обосновка.

Про Лига – правила на играта и награди

Про Лига е само за професионални типстъри. Т.е. за играчи, които анализират отлично и имат добра успеваемост. Като в Про Лига участват 5 играчи на месец.

Всеки участник в Про Лига трябва да прогнозира поне 15 мача на месец от избрани турнири. Прогнозите му ще бъдат публикувани на сайта в категория Топ Прогнози.

Главната идея на Топ Прогнозите е те да са топ изборът за деня на всеки типстър. Те трябва да са добре аргументирани и информативни за читателите.

Класиралите се на 1-во, 2-ро и 3-о място в крайното класиране печелят парични награди. Те продължават участието си в Про Лига и следващия месец.

Класиралият се на 4-о място ще продължи в Про Лига, ако е с положителен баланс. При отрицателен баланс – отпада. При такъв случай на негово място ще се класира завършилият на 2-ро място в Златна Прогноза.

Класиралият се на последното 5-о място в Про Лига в края на месеца отпада. На негово място се класира победителят от Златна Прогноза.

Уточнение: Победителят от Златна Прогноза може да си вземе наградата от 50 лева, но да откаже участие в Про Лига, ако условията не го удовлетворяват. Тогава покана за участие в Про Лига ще получи следващият в класирането на Златна Прогноза.

Про Лига – месечни награди:

 • 1-во място: 50 ЛЕВА КЕШ
 • 2-ро място: 30 ЛЕВА КЕШ
 • 3-то място: 20 ЛЕВА КЕШ
 • 4-то място: Оцеляване при положителен баланс
 • 5-то място: Отпадане от Про Лига

Наградите се изплащат в посочения размер, само ако чистата печалба на даден типстър е положително число. Ако чистата печалба е отрицателно число или нула, въпросния участник получава 50% от наградата, посочена за неговото място.

Изплащането на наградите става единствено в Skrill (регистрация тук) или Neteller (регистрация тук).

Прочетете повече информация за електронни портфейли Skrill и Neteller.

Пълни правила и условия за Про Лига може да видите ТУК.

Общи условия на играта:

 • Участието в Играта е напълно БЕЗПЛАТНО и доброволно.
 • Играта е създадена единствено с цел демонстриране на футболни познания и не подстрекава потребителите и участниците към залози или други хазартни дейности.
 • Право на участие имат само пълнолетни лица (навършили 18 години).
 • Администраторите на TopZalozi.com имат право да прекратяват участието в играта на всеки участник, за който по лична преценка определят, че играе некоректно и не спазва условията на играта.
 • Играта може да бъде прекратена по всяко време от администраторите на TopZalozi.com, без да дължат каквито и да са обезщетения и обяснения на потребителите и участниците.
 • TopZalozi.com не дължи обезщетение, в случай че потребителското име и парола за достъп на даден потребител се използват от друго лице.
 • TopZalozi.com не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на сайта.
 • Прилагат се и Общите условия на TopZalozi.com.

Всички коментари

 • Навремето съм играл във вашия сайт игра и тя беше доста хубава – познай 4 мача подред! Това другото е глупост, пълна тъпотия! Това не може да се направи една игра в България вече с 500 лв кеш и да налазваме! Ама тук акаунт си направи, там си направи. И всичките типстъри осират игрите, щот са малоумници и не знаят как се целят мачове! Използвам тази дума, защото си е така. Всички първенства са им трудни. Направете стойностна игра, пишете на пощата и ме поканете, аз зор нямам, но забелязвам, че хубава игра в нета така и няма! Онази с 4-те поредни я изкъртвахме и беше най-добрата. Защо си губите времето да измисляте абсолютни глупости? Как ще накараш силен играч да се присъедини към игра хем в която ще виждаш зоро, хем и ще лапаш мухите! Поздрави! 😁

  dreben23 29/03/2018 02:00 Отговор
 • Съгласен съм с теб , преди време бях писал на админа за тези правила и той ми отговори , Бет365 тогава са били доста щедри към този род игри и за жалост сега не са . Сега пак се мъчат да направят играта интересна за което заслужават адмирации .

  dan4o923 05/04/2018 17:18 Отговор
 • Намесен ли е Никола Воденичаров нищо не става!

  Михаил 24/04/2018 16:00 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.