Типстър игра с обосновани футболни прогнози

типстър игра футболни прогнози

Прогнозирай на TopZalozi.com и спечели 100 ЛЕВА с нашите игри за футболни прогнози!

Игра с обосновани футболни прогнози

При нас може да участвате в две игри за обосновани футболни прогнози:

 • Про Лига
 • Златна Прогноза

Златна Прогноза се провежда във Форума на сайта. В нея може да участва всеки потребител, който е съгласен с условията на играта. А в Про Лига – само 3-ма участници, преминали през Златна Прогноза.

⇒ Виж Правила на играта Златна Прогноза и стани част от нашата общност!

Има месечна награда от 50 ЛЕВА за победителя в Златна Прогноза. Както и награди за 100 ЛЕВА за анализаторите в Про Лига. Като всеки типстър може да участва едновременно и в двете игри. Това означава, че при успешен месец за даден участник, той може да спечели общо 100 ЛЕВА!

ВНИМАНИЕ! Тези игри са за обосновани футболни прогнози! Ако не ви се занимава с анализиране на мачове, то може да участвате в играта на FutbolnaPrognoza.com, където не се изисква обосновка.

Про Лига – кратки правила и награди

Про Лига е само за професионални типстъри. Т.е. за играчи, които анализират отлично и имат добра успеваемост. Като в Про Лига участват само трима играчи на месец.

Класиралият се на последното 3-о място в Про Лига в края на месеца отпада. На негово място се класира победителят от Златна Прогноза. Класиралите се на 1-во и 2-ро място продължават участието си в Про Лигата и следващия месец.

Всеки участник в Про Лигата трябва да прогнозира поне 15 мача на месец от избрани турнири. Прогнозите му ще бъдат публикувани на сайта в категория Топ Прогнози.

Всяка прогноза за Про Лига трябва да съдържа поне 10 изречения собствен и аргументиран анализ. Така че не заявявайте участие, ако смятате, че няма да се справите!

Победителят от Златна Прогноза може да си вземе наградата от 50 лева, но да откаже участие в Про Лига, ако условията не го удовлетворяват. Тогава покана за участие в Про Лига ще получи следващият в класирането на Златна Прогноза.

Всеки участник в Про Лига печели месечна награда:

 • 1-во място: 50 ЛЕВА КЕШ
 • 2-ро място: 30 ЛЕВА КЕШ
 • 3-то място: 20 ЛЕВА КЕШ

Наградите се изплащат в посочения размер, само ако чистата печалба на даден типстър е положително число. Ако чистата печалба е отрицателно число или нула, въпросния участник получава 50% от наградата, посочена за неговото място.

Изплащането на наградите става единствено в Skrill (регистрация тук) или Neteller (регистрация тук).

Прочетете повече информация за електронни портфейли Skrill и Neteller.

Пълни правила и условия за Про Лига може да видите ТУК.

Общи условия на играта:

 • Участието в Играта е напълно БЕЗПЛАТНО и доброволно.
 • Играта е създадена единствено с цел демонстриране на футболни познания и не подстрекава потребителите и участниците към залози или други хазартни дейности.
 • Право на участие имат само пълнолетни лица (навършили 18 години).
 • Администраторите на TopZalozi.com имат право да прекратяват участието в играта на всеки участник, за който по лична преценка определят, че играе некоректно и не спазва условията на играта.
 • Играта може да бъде прекратена по всяко време от администраторите на TopZalozi.com, без да дължат каквито и да са обезщетения и обяснения на потребителите и участниците.
 • TopZalozi.com не дължи обезщетение, в случай че потребителското име и парола за достъп на даден потребител се използват от друго лице.
 • TopZalozi.com не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на сайта.
 • Прилагат се и Общите условия на TopZalozi.com.

Всички коментари

 • Навремето съм играл във вашия сайт игра и тя беше доста хубава – познай 4 мача подред! Това другото е глупост, пълна тъпотия! Това не може да се направи една игра в България вече с 500 лв кеш и да налазваме! Ама тук акаунт си направи, там си направи. И всичките типстъри осират игрите, щот са малоумници и не знаят как се целят мачове! Използвам тази дума, защото си е така. Всички първенства са им трудни. Направете стойностна игра, пишете на пощата и ме поканете, аз зор нямам, но забелязвам, че хубава игра в нета така и няма! Онази с 4-те поредни я изкъртвахме и беше най-добрата. Защо си губите времето да измисляте абсолютни глупости? Как ще накараш силен играч да се присъедини към игра хем в която ще виждаш зоро, хем и ще лапаш мухите! Поздрави! 😁

  dreben23 29/03/2018 02:00 Отговор
 • Съгласен съм с теб , преди време бях писал на админа за тези правила и той ми отговори , Бет365 тогава са били доста щедри към този род игри и за жалост сега не са . Сега пак се мъчат да направят играта интересна за което заслужават адмирации .

  dan4o923 05/04/2018 17:18 Отговор
 • Намесен ли е Никола Воденичаров нищо не става!

  Михаил 24/04/2018 16:00 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.