Беневенто

Беневенто – Удинезе, прогноза (29/04/2018)

Залог за Беневенто – Удинезе, публикуван във форума за прогнози. Начало на мача: 16:00. Прогноза: Удинезе е фаворит за успеха срещу Беневенто! oberti: Уиденезе – …