Славия – Левски обърка букмейкърите!

Славия – Левски обърка букмейкърите!

левски 100

Различни коефициенти за Славия – Левски

Непостоянните игри на Левски вече объркват букмейкърите, които се разминават в преценката си за тима. За предстоящото дерби със Славия има сериозни различия в коефициентите за двата тима, информираха от „Тема Спорт“.

Българската компания Еврофутбол дава предимство за Левски на „Овча купел“ с 1.95 срещу 2.65 за белите.

При онлайн букмейкърите обаче ставките са обърнати, тоест фаворит е Славия. В един от операторите коефициентът за победа на Левски е 2.70 срещу 2.50 за белите.

Така за първи път от много години насам сините не са фаворит в най-старото столично дерби, което е показателно за недоверието към тима на Стойчо Стоев.

Славия е пред Левски в класирането

Също така за първи път двата съперника встъпват в мача помежду си при положение Славия да е по-напред от Левски в класирането. Преди кръга белите са на трето място с 12, а сините са две места надолу с 3 точки по-малко.

Това е сериозен показател за трайна криза на „Герена“, която явно не зависи само от треньора, а причината се крие е някъде по-нагоре в спортно-техническото и финансовото ръководство на клуба.

Левски няма големи шансове за титлата

След издънката с Пирин на „Герена“ (0:0) сините отново са с голям коефициент 23.00 за шампионска титла, а Славия е с 81.00, което пък означава, че в дългосрочен план букмейкърите имат повече доверие в Левски.

Фаворит за титлата остава настоящия шампион Лудогорец с 1.33, след това са Берое с 5.00 и Литекс със 7.50.

Виж тук коефициенти и Стат-Прогнози за А група >>

Сподели статията с твоите приятели:

Коментирай