Ранно изплащане на печалба при 2 гола аванс!

ранно изплащане от bet365

Букмейкърът bet365 изплаща печалба в момента, в който вашият отбор поведе с 2 гола разлика в мача! Така че кажете край на напрежението от футболните драми и великите обрати. А се насладете на играта!

Нямаш сметка в bet365? Регистрирай се сега тук с право на начален бонус!

Оферта: Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс!

Със страхотната промоция на bet365 за „Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс“, ако направите единичен залог преди мач на пазара „Краен Резултат“ и вашият отбор поведе с 2 гола разлика в някой момент от мача, букмейкърът ще уреди залога ви по-рано като печеливш.

Така че ако вашият тим поведе с 2 гола, вие ще си получите цялата печалба. И ще можете да я задържите, дори и ако по-късно противникът изравни или обърне мача.

За кои турнири важи тази оферта?

Офертата важи за всички мачове от:

 • Първа Лига на България;
 • Висша Лига на Англия;
 • Шампионската Лига на УЕФА;
 • Лига Европа на УЕФА.

Вижте също: bet365 бонуси – всички промоции и оферти!

В кои случаи няма да има ранно изплащане?

Промоцията не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и вашият отбор поведе с 2 гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и вашият отбор поведе с 2 гола, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти. Важат Условия и Правила. 18+.

Статията е обновена на 19 Юли 2018.

Условия и Правила на тази оферта

 1. Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти. Може да видите наличните за Вас оферти, логвайки се и избирайки Оферти на мобилен или Промоции на компютър. bet365 съхранява данните за контакта си с клиентите относно оферти и тези данни, включително дата и час на влизане в сила на някоя ограничение, ще бъдат окончателни в случай на спор.
 2. Офертата важи за единични залози преди мач на пазар Краен Резултат за срещи от Първа Лига на България и Висшата Лига на Англия, както и мачовете от Шампионската Лига на УЕФА и Лига Европа на УЕФА.
 3. Офертата не важи за залози на селекцията Равенство за всеки от тези мачове.
 4. Вашият залог ще се изплати напълно, ако Вашият отбор води с два гола разлика в някой момент от мача, независимо от крайния резултат.
 5. Офертата важи за пазар Краен Резултат, който се урежда според 90-те минути игра. Включва добавеното време от съдията, но не включва продължения или дузпи.
 6. Офертата не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.
 7. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.
 8. Полагаме усилия да уреждаме всички квалифициращи залози и да кредитираме средствата в сметката Ви до 15 минути, след като Вашата селекция поведе с два гола разлика.
 9. Ако залогът Ви бъде изплатен по-рано в съответствие с тази оферта, той няма да бъде изплатен отново, ако Вашата селекция спечели мача.
 10. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.
 11. Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
 12. bet365 си запазва правото да промени, отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.