Промени залог от пуснат фиш – вече е възможно!

промени залог bet365

Представете си следната ситуация: пускате си фиш с добре подбрани мачове и потривате доволно ръце, предвкусвайки печалба. Но малко по-късно попадате на важна информация, която е срещу някоя от вашите селекции. И само ако можехте да я махнете или размените с някоя друга…

Е вече може! Благодарение на страхотната функция Промени Залог (Edit Bet) на bet365!

Нямаш сметка в bet365? Регистрирай се сега с право на начален бонус!

Промени Залог на bet365 – какво представлява?

Функцията Промени Залог дава възможност на потребителите на букмейкъра да добавят, разменят или премахват селекции от неуредени фишове – преди мач, както и На Живо.

Промени Залог се предлага, ако Затвори Залог е достъпен за всички неуредени селекции от залога и все още не е определен изхода от залога. А това означава само едно – дори и ако някои мачове от множествения залог вече са уредени, все още може да се използва функцията Промени Залог!

Когато се променя залог, за новия залог ще се използва текущата стойност за Затвори Залог и всички коефициенти ще отразяват коефициентите в момента, а не началните коефициенти за залога.

Но пък, ако Промени Залог се използва за добавяне на мач към фиш, в който всички селекции са още преди мач и няма промяна на ставките, новата сума за залог ще бъде равна на началната сума за залог!

Виж също: Как да взема бонус и промоции за залози от bet365!

Промяна на залога – как става?

Даден залог може да се промени чрез функцията Затвори Залог в секция Мои Залози на сайта на bet365. Клиентът трябва да избере Промени Залог в горната дясна част на Фиша. След това ще може да добави, размени или премахне селекция по негов избор.

Добавяне на селекция

За да се добави мач към залога, първо трябва да се кликне ‘Добави Селекции’ на Фиша. След това клиентът на bet365 ще бъде прехвърлен в началната страница, откъдето ще може да добави селекции към временен фиш. Новата сума за печалба ще отразява коефициента на новата селекция(и). При избор на ‘Добави към Залог’ в долната част на временния фиш, селекцията(те) ще бъде добавени във фиша.

Разменяне на селекция

За да се размени мач от направен залог, първо трябва да се избере желаната селекция от Фиша. Ще се покаже съобщение Размени Селекция и ще може да се избере друга възможност от същия пазар. След като се избере размяната, новата сума за печалба ще отразява променения коефициент на залога. След това трябва да се натисне ‘ОК’, за да може фишът да се промени с новата селекция.

Премахване на селекция

За да се премахне мач от направен залог, трябва да се натисне ‘Х’ в ляво от селекцията. Премахнатата селекция ще се изобрази като задраскана на фиша. Ще се покаже нова сума за печалба, която ще отразява промените.

Запазване и потвърждаване на залога

След като сте добавили, разменили или премахнали селекции за залога, той трябва да се потвърди. Това става с натискане на бутон ‘Запази Промени’. Веднага след това този бутон се променя на ‘Потвърди’, който трябва да бъде натиснат до пет секунди, иначе фишът ще се върне в предходния си вид!

При избор на ‘Потвърди’, бутонът ще се промени на ‘Запазване’ и когато завърши, залогът ще се показва като променен.

ТЕСТВАЙ ТАЗИ СУПЕР ФУНКЦИЯ СЕГА – НАТИСНИ ТУК!

Може да се запознаете със всички условия и правила на Промени Залог на сайта на bet365.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.