betfair

Price Rush ви дава по-високи коефициенти!

betfair момичета

Price Rush ви дава по-висок коефициент от посочения!

Покрай гръмките реклами, с които ни излъчват от всякъде, вече се примирихме, че едва ли ще получим точно това, което ни се заявява. С Price Rush, обаче, се нарушава статуквото и ви се дава повече от очакваното!

По-конкретно, Price Rush на Betfair (когато е наличен) ви дава по-висок коефициент от посочения за вашия залог!

Нямаш сметка в Betfair? Регистрирай се сега и ще имаш право на 200 ЛВ БОНУС!

Тук редовните посетители на Еврофутбол вече повдигат подозрително вежди. Колко пъти ни се е случвало да си изберем мач и в момента, в който си пуснем фиша на касата, се оказва, че коефициентът се е сринал.

Но как е възможно Betfair да ни предлага точно обратното? Ето и обяснението от компанията:

Когато получиш ‘Price Rush’, ние повишаваме коефициента на твоя залог и, съответно, потенциалната ти печалба. Това става благодарение на Спорната Борса на Betfair, където автоматично проверяваме цените, предлагани от хилядите клиенти на Борсата и ако има по-добра цена, ние ти я даваме. Ако получиш по-висок коефициент, това ще бъде изписано на твоя фиш.

За кои залози е на разположение Price Rush?

Към момента Price Rush се предлага единствено за единични залози на определени пазари за футбол, конни надбягвания, тенис, голф и баскетбол.

Също така, тази услуга се предлага и за залози На Живо на избрани спортове.

Но няма как да знаете дали за вашата прогноза има Price Rush, докато не заложите!

Пример за Price Rush!

Залагаш на Румелу Лукаку да отбележи гол по всяко време за Ман Юн срещу Ливърпул при коефициент 2.00. Задаваш сума €10 и кликваш „Постави залози“. В този момент изкача оранжевото съобщение на Price Rush и залогът ти е приет при ставка 2.50, вместо предварително зададената 2.00. Така потенциалната ти печалба ще е €25,  а не предварително очакваните €20.

Може ли да се направи Cash Out на залог с Price Rush?

Сигурно очаквате отговорът на този въпрос да е ‘Не’. Та в кой букмейкър можете да комбинирате две оферти?!

Но всъщност е отговорът е ‘Да’. Ето какво казват от Betfair:

Ако залогът ти се класира за Cash Out, ти можеш да направиш Cash Out дори, ако залогът ти е получил ‘Price Rush’. Ние взимаме предвид по-високите коефициенти, които си получил с ‘Price Rush’, когато изчисляваме твоята оферта за Cash Out.

Виж стъпка по стъпка: Как да взема бонус от betfair!

Коментирай