Пирин – ЦСКА София, прогнози, 20.8.2016

Пирин – ЦСКА София, прогнози, 20.8.2016

цска

На Пирин липсва класа, а засега и дух!

Пирин разочарова с представянето си до момента в Първа лига. Вижда се, че на отбора липсват добри играчи, които да вдигнат нивото. Отгоре на всичко в последния мач с Дунав липсваше дори прословутият им македонски дух и заслужено загубиха с 0:1.

Пирин за трети път ще бъде домакин този сезон, като спечели 3 точки от първите си два двубоя пред своя публика. Орлетата победиха Локо ГО с 2:1 и загубиха от Черно море с 1:3.

През миналата кампания отборът регистрира някои отлични резултати срещу водещи състави. За нов такъв подвиг, обаче, е необходимо себераздаване и характер през цялото време. Нещо, което засега липсва при домакините.

Треньорът Стефан Генов коментира: „Нов отбор сме, предстои много работа, няма синхрон в линиите, в самите играчи, иска се време и селекция. Продължаваме да търсим нови играчи. Проблемите ни са най-вече в градивен план, чакаме само на защитниците и дефанзивните футболисти, а така не може. Моята визия е такава – аз съм против дефанзивния футбол, със сигурност няма да играем защитно, но си знаем възможностите“.

Венцислав Бенгюзов получи контузия по време на тренировка и най-вероятно ще пропусне мача.

ЦСКА вече е с едно наум и едва ли ще има подценяване!

След 2 победи от първите 3 срещи, ЦСКА София излиза за нов успех и атака на челните места в Първа лига. Червените разбиха Нефтохимик в предишния си двубой с 5:1, но знаят, че в Благоевград ги очаква трудно изпитание.

Освен това столичани не са забравили какво се случи при първата им визита за кампанията в Стара Загора – шокиращо поражение с 0:1 от Верея. Това означава, че футболистите ще имат обица на ухото и всякакво подценяване е изключено.

Защитникът Пламен Гълъбов се завръща в състава след изтърпяно наказание. Колегата му Рафа Перес, обаче, продължава да е контузен.

Коментирай