Топ 5 падащи коефициенти днес

Вижте най-голямото движение на коефициенти от предстоящите футболни мачове:

N/A

Таблицата по-горе включва петте мача с най-силно изразени падащи коефициенти в последните часове. Информацията се актуализира автоматично, ставките подлежат на промяна и са посочени единствено с информативен характер.

Тълкуване на падащи коефициенти

Когато коефициентът за даден отбор пада драстично, това не винаги означава, че този тим задължително ще победи. В повечето случаи това е ясен показател, че на този знак се залагат много пари. Вижте петте топ футболни залози за днес.

Но има и редица други фактори, които влияят на измененията на ставките.

Например, движение на коефициентите може да е свързано с изтекла вътрешна информация за състоянието и нагласата на даден тим за предстоящ двубой, отсъствие на ключов футболист, направени съмнителни залози и т.н.

Така че, ако сте решили да заложите на отбор А, а ставката за победа на отбор Б пада стремително, потърсете повече информация за дадения двубой (в някой футболен форум/чат или на нашата страница за футболни прогнози) и помислете отново, преди да направите вашия избор.

Накрая може да заключим, че факторът падащи коефициенти е много сериозен показател. Проблемът е в това, че не винаги може да сме сигурни за причината, породила движението на ставките…

Коефициенти за футболни мачове

Ставките в таблицата по-горе са средни стойности на коефициентите на световния пазар.