TopZalozi.com е портал за безплатни футболни прогнози, превюта на мачове и друга полезна информация. TopZalozi.com НЕ е страница за организиране на хазартни игри.

Статиите на този сайт НЕ са насочени към малолетни и непълнолетни лица.

Статиите, таблиците и всички данни на сайта TopZalozi.com са публикувани единствено с информативен характер и НЕ представляват препоръка за участие в хазартни игри.

Администраторите и авторите на TopZalozi.com НЕ носят отговорност за вреди, причинени от такова участие или свързани по какъвто и да е начин със съдържанието на този сайт.

Статиите, прогнозите, таблиците и всички данни на сайта трябва да се приемат като мнение на авторите, което може да е в помощ на потребителите.

Администраторите на TopZalozi.com не носят отговорност за последващи действия на посетителите на сайта.

Този уебсайт може да съдържа информация, изпратена от потребители, която по никакъв начин не отразява нашето мнение.

TopZalozi.com не може да бъде държан отговорен за представянето на грешна или неактуална информация.

TopZalozi.com не отговаря за съдържанието, услугите или точността на данните предоставени от трети лица, други интернет страници или групи в социалните мрежи и приложения.

TopZalozi.com може да промени или прекрати всеки аспект, услуга, игра, таблица или характеристика на сайта по всяко време без предупреждение.

Всеки потребител има задължението да определи дали достъпа и/или използването на публикуваните уебсайтове в TopZalozi.com е в съответствие с действащото законодателство в неговата юрисдикция.

Посетителят е предупреден да се съобразява със законодателството на държавата, в която пребивава, уреждащо участието в хазартни игри.

Участието в хазартни игри на лица под 18 години е криминално престъпление.

Хазартът крие значителни психологически и финансови рискове.

Залагането следва да бъде приятна и неангажираща дейност. За да сте уверени, че не изпускате контрола, би ви било от полза да не забравяте следното:

  • Трябва да залагате само колкото можете да си позволите да загубите.
  • Избягвайте преследването на загуби.
  • Следете похарчените суми и времето, което прекарвате в залагане.

Вижте още съвети за разумно залагане ТУК.

От сайта бяха премахнати рекламите на лицензирани компании, които организират хазартни игри. Споменаването им, ако го има някъде, може да е само с информативна цел или да са останали в стари статии и страници, които не са актуални към този момент и не трябва да се взимат под внимание.

Моля, запознайте се с етичните правила за реклама и търговска комуникация на хазартни игри от ТУК.

TopZalozi.com може да променя, да добавя или премахва части от тези Общи условия по всяко време. Всички промени ще бъдат отразени на тази страница.

Промените влизат в сила веднага след публикуването им и всеки потребител има задължението да се запознае с тях при всяко посещение на сайта.

Всеки посетител на TopZalozi.com разбира и се съгласява със всички условия и препоръки посочени на тази страница. Както и с Политиката ни за поверителност и Бисквитки.