Награди за 200 лева кеш в игра с прогнози!

Награди за 200 лева кеш в игра с прогнози!

печалба футболни прогнози

Редовните ни читатели най-вероятно още помнят, че в TopZalozi.com се организират най-интересните игри за футболни прогнози в интернет пространството.

След известно затишие, ето че бурята ще се разрази с пълна сила!

От 1-ви април стартира новата ни игра с обосновани футболни прогнози, която е разделена в две фази, точно както всеки футболен турнир от най-високо ниво – „Квалификации“ и „Про Лига“.

Всеки месец в Квалификациите награда ще печели най-добрият типстър, а в Про Лигата – абсолютно всички.

Е, това всъщност прави общо четирима наградени на месец, но те ще си поделят 200 лева кеш.

Точно така, не 200 лева в бонуси и безплатни залози с условия за превъртане, а 200 лева за лично ползване и всеки ще може да си ги харчи, както пожелае.

И още една чудесна новина – освен че всеки печели награда в Про Лигата, оттам отпада само последният в класирането. Това означава, че влезете ли веднъж в елита, може да печелите награди месеци наред, докато се задържате в Топ 2.

Може би вече се досещате, че победителят в Квалификациите замества класиралият се на последното 3-о място в Про Лигата.

Страхотните новини, обаче, не свършват дотук. Тъй като през април ще се проведат първите Квалификации, то в Про Лигата ще се класира не само победителят, а първите трима.

Така че сега е най-добрият момент да се включите в надпреварата – не изпускайте този шанс!

Има обаче едно голямо „НО“. Тази игра е само за типстъри, които могат да анализират грамотно футболни мачове и имат добра успеваемост. Ако не сте от тях, по-добре не си губете времето.

Няма да изпадаме в повече подробности, тъй като сме описали всичко за играта на тази страница. Ако решите да се включите в типстър надпреварата, ви препоръчваме да я изчетете внимателно.

Успех! И нека най-добрия (типстър) победи!

5 Коментара

  1. ves099 27.03.2016
  2. ivan_tsochev 01.04.2016
  3. Емил Георгиев Златев 01.04.2016
    • TopZalozi.com 01.04.2016
  4. Емил Георгиев Златев 01.04.2016

Коментирай