Лудогорец – Берое, прогноза, 22.5.2016

Лудогорец – Берое, прогноза, 22.5.2016

фенка на България

По ирония на съдбата миналия сезон по същото време двата отбора отново играха в Разград и тогава връчиха титлата на Лудогорец, а Берое спечели среброто, след като завърши 1:1.

В неделя Заралии отново ще връчат трофея на Разградчани, който е пети поред в А група, а Берое ще се стреми да спечели точки в битката за бронзовите медали.

Лудогорец ще получат купата и златните си медали именно след този мач.

Треньорът на домакините Георги Дерменджиев обаче ще има големи затруднения при избора на титулярен състав. Той няма да може да разчита на румънците Кешерю, Препелица, Моци, бразилците Кишада, Марселиньо, Вандерсон, Сисиньо, Натанаел, Саша и Кафу, както и на българските национали Владо Стоянов и Светослав Дяков. Георги Терзиев пък е наказан.

Това на практика прави избора му силно ограничен. Очаква се в отсъствието им голям шанс да получат момчета от втория състав на Лудогорец.

Със сигурност отбора като капитан срещу заралии ще изведе 35-годишният Йордан Минев. Той ще започне като титуляр на десния фланг. До него в отбрана най-вероятно ще застанат още Марем, Керчев и Браян Ангуло. В средата на терена като двойка опорни халфове ще стартират Витиня и Анисе. Нещо, което досега никога не се е случвало. В предни позиции игрови минути ще получи Цветелин Чунчуков, който няма официален мач за мъжете от края на септември. Другите в атака ще са Мисиджан, Лукоки и Александър Василев.

Берое пък ще заложи на всичко най-добро при това гостуване. Заралии се нуждаят от положителен резултат, за да си гарантират 3-тото място в класирането на А група.

Един Коментар

  1. TopZalozi.com 22.05.2016

Коментирай