Киево – Интер, прогнози, 21.8.2016

Киево – Интер, прогнози, 21.8.2016

интер

Целта пред Киево си е същата – оцеляване!

Киево надмина очакванията миналия сезон на Серия А и настоящия се очаква да е по-тежък за клуба. Тимът завърши на 9-о място, но подобно постижение сега би било чудо.

Все пак, Киево е труден опонент със стабилна защита, който играе добре организиран футбол. Слабото звено, обаче, е нападението. Така че най-доброто, на което може да се надява отборът от този сблъсък, е нулево равенство.

Всъщност, Киево не успя да се разпише в последните 4 сблъсъка с Интер, губейки 3 от тях.

Съставът на домакините не се промени много през лятото.

В лазарета на отбора са Ригони и Флоро Флорес.

Интер се цели в Топ 3 на Серия А със силен състав!

Интер проведе цялата си подготовка под ръководството на Роберто Манчини, като едва десетина дни преди старта на Серия А той беше уволнен. На неговото място бе назначен Франк де Бур, който ще иска да дебютира подобаващо в италианското първенство.

Нерадзурите подсилиха халфовата си линия с качествени играчи като Евер Банега и Антонио Кандрева. В същото време запазиха основното си ядро от последните години като Икарди и Перишич. Това на пръв поглед прави отбора един от най-силните в лигата. След Ювентус, разбира се.

Целта пред Интер е Топ 3 и за да бъде постигната, победите в подобни мачове са задължителни.

Нерадзурите триумфираха в 4 от последните си 5 гостувания в Киево.

Централните защитници Мурило (наказан) и Ансалди (контузия) са аут за тази среща, както и колегата им Андреоли. Точно това ни отказа да сложим „Интер да спечели на нула“ като Профи Прогноза.

Коментирай