Исландия – Унгария, прогнози, 18.6.2016

Исландия – Унгария, прогнози, 18.6.2016

футбол програма тв

Исландия продължава своята приказка и на Евро 2016!

Сензацията от квалификациите Исландия се представи много силно в дебютния си мач на европейско първенство и успя да измъкне точка от фаворита Португалия (1:1).

Единият от наставниците на скандинавците Хеймир Халгримсон не крие амбициите си за класиране във фазата на елиминациите:

„Стигнахме до реми срещу най-силния отбор в групата и това несъмнено ще повлияе на увереността ни. Ще излезем доста по-освободени в мача срещу Унгария и при евентуален успех, ще се приближим много близко до следващата фаза. Представихме се солидно в защита срещу Португалия и като цяло играта ни бе доста добре организирана. Всички играчи заслужават адмирации за представянето си.“

Унгария отново напомни, че е футболна сила!

След 3 десетилетия отсъствие от голям форум някогашният фактор в европейския футбол Унгария се завърна на голямата сцена по възможно най-добрия начин. Футболистите на Бернд Щорк победиха с 2:0 съседите си от Австрия в първия мач от надпреварата в Група F на шампионата във Франция.

Така при успех над Исландия унгарците ще си гарантират място сред най-добрите 16.

Маджарите ще излязат с повишена увереност в силите си, а още повече, че към момента се радват на серия от 4 поредни успеха срещу исландците.

Крайният защитник Атила Фиола ще пропусне оставащите мачове на отбора на Евро 2016 заради контузия.

Полузащитникът Герго Ловренчич се завръща в игра, след като пропусна първия мач срещу Австрия заради травма.

След първите успешни мачове, сега равенството може да се приеме като добър резултат и от двата щаба.

Един Коментар

  1. TopZalozi.com 18.06.2016

Коментирай