Форум

Явор Димитров карто…

Коефициенти от САЙТА на BET365

Явор Димитров картони (090123)

28 Статии
1 Типстър
0 Реакции
1,099 Тренд
YavorDimitrov
Статии: 131
Автор на темата
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 8 години

Баланс – 450.

Аделиада и Макартър са към края, мача се изнерви, очаквам още картони. Доверявам се на домакините, които водят да са безкомпромисни, Клъф @19,00 и Гудуин @13,00(х40), 77мин

Коментар
YavorDimitrov
Автор на темата
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър

Баланс – 530.

Екселсиор води на Волендам, очаквам мача да се поизнерви до края, нямаше картони на почивката. За гостите левият  халф е на ръба според мен, а за домакините се доверявам на централен бранител, при покриване на някой от бековете може да се наложи да фаулира. За Волендам Дерри Муркин @11,00 и Sven Nieuwpoort @8,00 (x80) 51мин 

Коментар
YavorDimitrov
Автор на темата
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър

Баланс – 690.

Мачът между Лайпциг и баварците е интересен и очаквам след като победата на гостите не е гарантирана хич да има и вълнуващ край, възможно е нападателите и атакуващите играчи да изпускат нервите си затова се насочвам към тях.

Първият ми избор е Тимо Вернер @21,00 и Алфонсо Дейвис @8,50 , друтия който ме вълнуваше има прекалено малък коефициент и не ми върши работа. 72мин (х160) 

Коментар
YavorDimitrov
Автор на темата
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър

Баланс – 1010.

Съндърланд и Боро, дясната зона на черните котки ми се вижда проблемна, а и не особенно здрава физически спрямо лявата атакуваща част на гостите боро, така че избирам двама играчи от любимия ми съндърланд. Трай Хюм @6,50неопитен защитник, има потенциал да се изнерви в това дерби и дясното крило Патрик Робъртс @9,50, като очаквам единия като си изпати с картон е възможно следващия да е именно пак между тия двамата. (х320) на полувремето. 

Коментар
YavorDimitrov
Автор на темата
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър

Баланс – 1650.

Монца и Сасуоло ми допадат за картони, няма много време преминавам към играчите. Марко Ферари @5,50 от гостите и Патрик Киура @15,00 от Монца .. (х320) 69мин

Коментар
YavorDimitrov
Автор на темата
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър

Баланс – 2290.

Болоня и Кремонезе правят интересен мач, преди малко гостите поведоха от дузпа, но Болоня бързо си върнаха и успяха да изравнят след автогол, но ми се струват изнервени, че не им върви последния завършващ удар и очаквам финални картони, ако Кремонезе направи опасни контри. Доверявам се на два от техните играчи. Джон Лукуми @9,00 и Никола Моро @5,00, успех (х320) 65мин

Коментар
YavorDimitrov
Автор на темата
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър

Баланс – 2930.

Интер и Емполи.. Завълшиха 0-0 на полувреме, мачът обещава да е интересен, още повече, че нерадзулите останаха с човек по малко, очаквам мача да продължи да е напрегнат и да има още картони, може да се окаже златна мина тази среща, пръскам картоните между двата тима. Франческо Капуто @9,50 от Емполи  и Алесандро Бастони @11,00 от Интер (х320) 62мин

Коментар
YavorDimitrov
Автор на темата
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър

Баланс -3570.

Харесва ми мача на Аугсбург как върви, затова ще се доверя на играчи на гостите, които ми се струват по изнервени от Гладбах. Куандио Коне @7,00 и Рами Бенсебайни @8,00х320  65мин

Коментар
Стр. 3 / 3