Йомраспор - Султанб...

Сподели:
Notifications
Clear all

Йомраспор - Султанбейли Беледиеспор (25.01.2020 12:00)

2 Статии
2 Типстър
2 Reactions
454 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1635
Автор на темата  

Прогноза: Х

Коефициент: 3,00

TURKEY 3. Lig Group 1

Анализ: Домакините взеха много ценна победа като гост миналия кръг с което вече докосват спасителния бряг,като все още са в зоната на изпадащите,но вече само по голови показатели изостават от тима,който е пред него,който не е в опасната зона.Сега обаче на  Йомраспор им предстои доста труден мач.Първо защото по принцип тима просто не може да намери верния път към победата на свой терен (1-6-3),като има само 1 пълен домакински успех и второ,което още повече ще ги затрудни е силните изяви на тима на Султанбейли Беледиеспор като гост.От последните 5 визити на тима цели 4 бяха спечелени и точно тези победи дават засега една 5 точкова преднина на тима над зоната на изпадащите,въпреки че тима се намира на привидно в средата на класирането.Дори след тези победи като гост от Ноември насам тима на Султанбейли Беледиеспор може да се похвали че заема второ място в класирането по актив на точките спечелени навън.Като цяло обаче тима е по-скоро със средняшки възможности и като цяло не е кой знае колко по силен от своя днешен домакин.Пак казвам разликата към момента между двата тима е прави силните мачове на тима на Султанбейли Беледиеспор в последните 5 визити.
Прави впечатление,че макар само с 1 успех отбора на Йомраспор трудно губят и няма как да не се забележат големия брой равенства,които генерира тима у дома (6) от 10 домакинства дотук а и цели 75% от ремитата си Йомраспор прави на свой терен .Сега едно ново реми ми се струва най-вероятно като краен изход още повече,че и гостите правят доволен процент равенства,което се вижда от общия им баланс (6-7-6).Мача определено за мен е х-сов и не е лош избор за стартиране на днешния футболен ден.
Успех!
Публикацията бе редактирана преди 5 години от mitko_winner

DedoTroll реагира
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2170

Перфектно. Смислена прогноза. Аз дори бих сложил залог 1/10 на точен 0-0 и 1-1. Успех желая.

Тази публикация бе редактирана преди 5 години от TZ

mitko_winner реагира
КоментарЦитирай