Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: ПОД 2.5 гола
Коефициент: 1.36
Турнир: Испания, Секунда Дивисион Б - Група 3
Анализ: Реално погледнато в тези лиги е царството на ниската резултатност и дори и човек,който никога не е правил залози,ако направи една дълга колонка с мачове ПОД е доста вероятно да спечели.Тази вероятност естествено се увеличава многократно,ако се добави и поне минимален рисърч за даден мач.Аз се спрях на този по следните причини.И двата отбора са изиграли вече по 3 мача съответно като домакин и гост ,тоест може да имаме известна представа за тенденцийте,които предлагат.Хареса ми най-напред това,че и двата тбора не са вкарвали гол в 2 от 3-те си мача.Още повече ми хареса,че домакините не са и допуснали нито един гол в тези мачове,а гостите са допуснали в два от тях,но само 1 или 2 гола.За изиграните вече 7 кръга в лигата с отбелязани по едва 3 и 4 гола съответно именно тези два отбора са с най-слабите нападения.За късмет те са и с най-малко голове в лигата,като домакин и като гост.едва по 1 гол.С 4 допуснати гола обаче Теруел имат пък най-силната защита в лигата.При тези обстоятелства гол от страна на отбора гост е абсолютно невъзможен.Домакините пък,ако изобщо ще бележат оптимума е 1 гол или при свръх-човешки усилия 2 гола.Такива по вид мачове често завършват и с равенства от сорта 0-0 или 1-1 и затова не се наемам за краен изход да давам прогноза.Прогнозирам само сигурното.
Последвай ни