Mидиа - Oран (11.10, 17:00)  

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 11 месеца
ОТГ: 331
10/10/2018 20:24  

Прогноза: Мидеа + Над 1.5 гола с Едномачова комбинация

Коефициент: 3.12

Турнир: Алжир, Лига 1

Накратко и вероятността за домакинска победа е около 75%. На коефициент 3.12 дори комбинацията от две събития, всяко от които с вероятност 75%, е повече от приемлива и аз съм длъжен да се възползвам от нея.

Като домакини отбора на Мидеа отбелязват поне по 1 гол, а Оран в гостуванията си допускат средно по 2 гола. Това е реалността в 75% от случаите и съгласно този тренд от Мидеа трябва да очакваме със сигурност поне 1 гол в мача. Същевременно обаче Мидеа като домакин допускат средно 1.75 гола на мач, като това се е случило също в 75% от мачовете им. Същевременно като гости Оран също в 75% от случаите бележат поне по 1 гол. Според този тренд с голяма вероятност може да очакваме и поне 1 гол от отбора гост. Сумарно според тези два тренда вероятността от над 1.5 гола в този мач е поне 75%.

До тук става ясно, че на този коефициент, който се предлага, залога е стойностен. Да разгледаме и другите аспекти около двубоя.

Първо, което прави впечатление е, че и двата отбора имат по един изявен гол-майстор с по 4 гола в момента, като и двамата за щастие са местни футболисти, тоест нямат международни ангажименти и са на линия. Второто важно нещо е, че за отбора на Оран ще липсват важен защитник и важен офанзивен халф. Втория факт не е много добър за прогноза за голове. Третата особеност е, че отбора на домакините е имал 2 дена повече рест, което за тези географски ширини е от много важно значение. В подобна ситуация на тази Оран губи гостуване, но все пак успява да отбележи гол.

Съгласно изброените по-горе обстоятелства излиза, че по-вероятна е победа за отбора домакин. В подкрепа на това ми съждение е и справката за двубоите между отборите. Обменили са си по 2 домакински победи, като само една от тях е била с по-малко от 1.5 гола.

Публикацията бе редактирана преди 7 месеца 2 пъти от TZ

Харесано от: Nikola Berti и Brainstorm
Цитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
VIP Типстър
Регистриран: преди 11 месеца
ОТГ: 456
11/10/2018 09:45  

👏👏👏


КоментирайЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация