Notifications
Clear all

Mидиа - Oран (11.10, 17:00)

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: Мидеа + Над 1.5 гола с Едномачова комбинация

Коефициент: 3.12

Турнир: Алжир, Лига 1

Накратко и вероятността за домакинска победа е около 75%. На коефициент 3.12 дори комбинацията от две събития, всяко от които с вероятност 75%, е повече от приемлива и аз съм длъжен да се възползвам от нея.

Като домакини отбора на Мидеа отбелязват поне по 1 гол, а Оран в гостуванията си допускат средно по 2 гола. Това е реалността в 75% от случаите и съгласно този тренд от Мидеа трябва да очакваме със сигурност поне 1 гол в мача. Същевременно обаче Мидеа като домакин допускат средно 1.75 гола на мач, като това се е случило също в 75% от мачовете им. Същевременно като гости Оран също в 75% от случаите бележат поне по 1 гол. Според този тренд с голяма вероятност може да очакваме и поне 1 гол от отбора гост. Сумарно според тези два тренда вероятността от над 1.5 гола в този мач е поне 75%.

До тук става ясно, че на този коефициент, който се предлага, залога е стойностен. Да разгледаме и другите аспекти около двубоя.

Първо, което прави впечатление е, че и двата отбора имат по един изявен гол-майстор с по 4 гола в момента, като и двамата за щастие са местни футболисти, тоест нямат международни ангажименти и са на линия. Второто важно нещо е, че за отбора на Оран ще липсват важен защитник и важен офанзивен халф. Втория факт не е много добър за прогноза за голове. Третата особеност е, че отбора на домакините е имал 2 дена повече рест, което за тези географски ширини е от много важно значение. В подобна ситуация на тази Оран губи гостуване, но все пак успява да отбележи гол.

Съгласно изброените по-горе обстоятелства излиза, че по-вероятна е победа за отбора домакин. В подкрепа на това ми съждение е и справката за двубоите между отборите. Обменили са си по 2 домакински победи, като само една от тях е била с по-малко от 1.5 гола.

Публикацията бе редактирана преди 3 години 2 пъти от TZ

Харесано от: Nikola Berti и Brainstorm
Цитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Профи Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 561
 

👏👏👏


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози