Йонг Аякс - Спарта ...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Йонг Аякс - Спарта Ротердам (21.12.18, 21:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
635 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: Под 2.5 гола + Х2

Коефициент: 3.71 с Едномачова комбинация

Турнир: Холандия 2

Анализ  В този мач си дават среща третата и втората най-силни атаки в лигата. Единствената полза от този факт е, че е принудил Букмейкърите, както и милиони залагащи, да си мислят за много голове в мача. Естествено това рядко има нещо общо с действителността. Най-често в такива ситуации се случва точно обратното и можем спокойно да се възползваме от това.

Резултатността на един отбор никога не се дължи само на способностите на собствената атака. Естествено огромно значение имат и качествата на опонента. Важно е да се отбележи, че всъщност  Аякс имат втората най-силна домакинска защита. Като на свой терен са допуснали едва 7 гола. Отбора на Спарта пък има най-силната изобщо в лигата защита. А като гост само два други отбора са по-напред от тях по този показател.

Отбора на Спарта заяви явно амбициите си за промоция и засега всичко върви по план. Те са първи в класирането и правят това, което правят традиционно отбори с такива цели. А именно - победи у дома и голям брой равенства в гостуванията. Това се постига единствено и само на база защита.

Вярно е, че отбора на Аякс реално няма никакви цели в турнира и по тази причина си позволява да играе безгрижно. Вярно е и че наближава зимния трансферен прозорец и за голяма част от нападателите, особено на така наречените безгрижни отбори, основна цел е да бъдат забелязани - продадени.

Все пак, обаче, има и една малка част от съперници срещу които това да бележиш просто няма как да се случи лесно. Спарта е именно единия от тези съперници за Аякс. И мача не само ще бъде с по-малко от 3 гола, но и по-дисциплинирания отбор гост няма да го загуби.

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

   
Nikola Berti реагира
Цитирай