Йонг Аякс - Спарта ...
 

Йонг Аякс - Спарта Ротердам (21.12.18, 21:00)  

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 331
21/12/2018 2:33 pm  

Прогноза: Под 2.5 гола + Х2

Коефициент: 3.71 с Едномачова комбинация

Турнир: Холандия 2

Анализ  В този мач си дават среща третата и втората най-силни атаки в лигата. Единствената полза от този факт е, че е принудил Букмейкърите, както и милиони залагащи, да си мислят за много голове в мача. Естествено това рядко има нещо общо с действителността. Най-често в такива ситуации се случва точно обратното и можем спокойно да се възползваме от това.

Резултатността на един отбор никога не се дължи само на способностите на собствената атака. Естествено огромно значение имат и качествата на опонента. Важно е да се отбележи, че всъщност  Аякс имат втората най-силна домакинска защита. Като на свой терен са допуснали едва 7 гола. Отбора на Спарта пък има най-силната изобщо в лигата защита. А като гост само два други отбора са по-напред от тях по този показател.

Отбора на Спарта заяви явно амбициите си за промоция и засега всичко върви по план. Те са първи в класирането и правят това, което правят традиционно отбори с такива цели. А именно - победи у дома и голям брой равенства в гостуванията. Това се постига единствено и само на база защита.

Вярно е, че отбора на Аякс реално няма никакви цели в турнира и по тази причина си позволява да играе безгрижно. Вярно е и че наближава зимния трансферен прозорец и за голяма част от нападателите, особено на така наречените безгрижни отбори, основна цел е да бъдат забелязани - продадени.

Все пак, обаче, има и една малка част от съперници срещу които това да бележиш просто няма как да се случи лесно. Спарта е именно единия от тези съперници за Аякс. И мача не само ще бъде с по-малко от 3 гола, но и по-дисциплинирания отбор гост няма да го загуби.

Публикацията бе редактирана преди 8 месеца от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация