Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза под 2.5
Коефициент 3.8
Турнир Австралия Бризбейн
Анализ Само най-добрите бетори знаят,че смисъла на залозите е в тях винаги да има стойност.познаваемоста има второстепенно значение в печеленето на пари.Един от най-лесните начини да намерите със сигурност стойностен залог е да правите контра-рейн залози във високо резултатни първенства като това.Друг е и спорния въпрос доколко е високо резултатно първенство в което 30% от срещите са все пак с под голове.важното обаче е,че парите на малкото на брой умни бетори са именно на този знак.ще ги последвам без колебание и аз.лек ден.
Само ще допълня,че гостите са без двама от най-креативните си играчи.това разбира се не е толкова важно,защото тук се играе много тактически неграмотен-тип махленски футбол и това определя високата резултатност.колкото по слаб футбол,толкова повече голове-правило.
Добра прогноза Колега........Аз избрах по сигурния вариант на коефициент който ме устроива.
Ho. | Селекции | Събитие | Дата на Събитието | Условия на Подсигурен Залог | Коефициент | Резултат |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | Под 1.5 | Голд Коуст Юнайтед v Голд Коуст Найтс(1-во Полувреме - Гол Линия) | 02/07/2019 | Никой |
2,000
|
Печеливш |
Отличен избор.Браво.А наясно ли си,че дали ще го уцелиш няма нИКАКВО значение,ако си го играл правилно.?Съвсем добронамерено питам..Причината е проста..всеки залог за НАД голове в такъв мач е за тези,които неразбират от хазарт.За тях остава само измамното удоволствие от уцелването на мача,но си остават и вечно губещи играчи.Лек ден и бъдещи успехи ти желая.Радвам се,че вече има и хора,които разбират смисъла на ЗАЛОГА е ПРАВИЛЕН,това,че не е излязъл е без значение
Колега това първенство не е за теб и не е от твоя стил на игра,това е резултатно първенство и не напразно всяка среща я дават да има поне по 3-4 гола.От 29 мача изиграни през месец юни само две срещи са завършили на под 2.5 гола,от тук нататък ти си направи сметка и каква е възможността да хванеш някой мач на под 2.5 гола.А и това че липсва някой от някой отбор едва ли трябва да има значение,все пак не са играчи като Меси,Роналдо и т.н че да е голяма липса,а и не играят махленски футбол,поне играят по добре от българските отбори.
Сметни 20 и колко мач на коефициент 1.3 за над 2.5 гола и извади 2 грешни от печалбата.
Благодаря,само исках да ти кажа че риска за под 2.5 гола при това австралийско първенство не си заслужава,да ти излязат два мача за един месец на под голове не си заслужава чакането и риска.
Дедо Трол понякога показваш смайваща некомпететност ...... а дали всъщност не изпълняваш нареждане на някое Буки да баламосваш умишлено хората с безумните си твърдения ??? Ето статистиката от под /над 2.5 гола в лигата за която става въпрос : всеки който може да смята може да изчисли ,че ако играеш под 2.5 гола всеки мач на даден отбор ще се на плюс и то нищожен само при 5 от отборите .... https://prnt.sc/o9me4d
Игнорирам момента на афект от компетентното мнение на колегата,който винаги ме е впечатлявал с разсъжденията си НО въпреки това...дай средния коефициент за залози НАД 2.5 и СРЕДЕН за залози ПОД 2.5 и да продължим...
Последвай ни