Eхиме - Йокохама (1...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Eхиме - Йокохама (13.10, 09:00)

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: Х2 + Под 3.5 гола с Едномачова комбинация

Коефициент: 1.54

Турнир: Япония, Джей Лига 2

Анализ: Реално погледнато в този мач мотивацията и на двата отбора е крайно съмнителна. От една страна домакините не се борят вече за нищо, а гостите имат шанс за нещо повече, но това е само привидно. Те всъщност са отбор без амбиции и в момента са там, където са обичайно в класирането. Равен мач и то без или с минимум голове би подхождал най-добре в такъв тип мачове.

Все пак, можем да отдадем дължимото и на статистиката. Според нея 67% от мачовете на Ехиме са под 2.5 гола. Йокахома пък не са допускали нито един гол в 56% от техните гостувания. В последните им 3 гостувания също не са допускали гол. Като цяло вероятността за гол от Ехиме в мача е твърде малка. От друга страна, Йокахома статистически имат сякаш гарантиран гол, но не и повече.

С подобни на тях съперници в мачове у дома Ехиме правят загуби с под 3.5 гола. За справка вижте мачовете им с Звайген или Албирекс.

Вероятността мача да завърши с над 2.5 гола е едва 36%, а аз го играя под 3.5 дори. От друга страна, при гарантиран гол за гостите и съмнителен за домакините знака Х2 също ми звучи логично.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

Харесано от: Nikola Berti и Baiko
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози