Aрецо - Карарезе, 1...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Aрецо - Карарезе, 19.11, 21:45  

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 314
19.11.2018 13:42  

Прогноза: Арецо & Двата отбора да вкарат.

Коефициент: 5.50.

Турнир: Италия, Серия Ц - Група А

Анализ: Горещо препоръчвам този мач на всички, които се интересуват от футбола като стратегия на играта. Най-силния дефанзивно отбор посреща най-силния офанзивно. Кое ще надделее - защита или атака?

Домакините нямат избор и по думите на техния наставник ще заложат на неутрализирането на противниковите нападатели. Всичко в мача по негово мнение ще се реши в индивидуалното надиграване. На мен лично това ми говори само едно. Арецо ще паркират буса, както са го правили неведнъж като гости и с дълги извеждащи подавания ще контра-атакуват при всяка възможност. Такива ще има много, а и те имат подходящите изпълнители с една на над средното ниво атака за тази лига.

Карарезе от друга страна са най-веселия отбор в лигата. Наставника им е шантава и харизматична 60-годишна личност. Има доста опит лутайки се в отбори по всички нива на футбола в Италия и определено е психопат. За сведение той държи рекорда за само 8-дневно ръководене на отбор и куп други изпълнения. Сега след дълъг престой без работа се появява в Карарезе и заявява - "Не искам заплата. Искам 500 000 евро, ако вкарам отбора в серия Б." Изповядва само офанзивен футбол 4-2-3-1, която при отнемане на топката минава в 4-2-4. Не се интересува от защита и е напълнил отбора с нападатели, които са в непрестанна конкуренция за титулярното място. С този манталитет и начин на игра засега отбора му е на челните позиции. Докога обаче?

Ще ви дам един простичък и скорошен пример. Първия отбор със сходни на Арецо характеристики, който прие у дома Карарезе, беше Про Варчели. Два гола още първото полувреме за домакините и по един за двата отбора второто. Краен 3-1 за Варчели. Просто и логично. В такива ситуации много рядко печели атаката. И какви са причините да е така?

Карарезе може да победи само с 3 тактически приома отбор, който е с три защитни вала пред вратата си. Номер 1 - Ярки индивидуалности и нестандартни изпълнители от сорта на Месси, Суарес и подобни. Според мен те чак такива нямат. Номер 2 - Стабилни и технични защитници, способни да разиграват сигурно и да отворят противника. Е тук пък точно е най-слабото звено на Карарезе и този вариант не съществува просто. Остава им единствено вариант 3 - Масирано движение в зоните около противниковото наказателно поле. Бранителите на Арецо, които ги маркират, ще правят чести нарушения и тогава от или при статични положения може да отбележат някой гол. За този вариант 3, който вече казах, е нужно обаче да си непрекъснато в ситуация на атака или на владеене на топката. Едва ли това е възможно и за вездесъщия Реал дори да го постигне, камо ли отбор от серия Ц.

Така, като цяло шансовете за успех на иначе шоу-мените от Карарезе са минимални. Безгрижната им защита със сигурност ще допусне поне гол, а тогава мача отива и на над 2.5. Равенства от сорта 2-2 или 3-3 са все пак трудно осъществими и затова според мен ще има краен победител в мача. По традиция винаги предимството е на страната на силната защита срещу силната атака. Така е поне и според статистиката за изминалите години в над 18 първенства, която в момента преглеждам. Е, има и редки изключения разбира се, но аз ще заложа на правилото. Лек ден ВИ желая.

Публикацията бе редактирана преди 2 години 2 пъти от TZ

Харесано от: Brainstorm, Nikola Berti и red6devil
Цитирай
Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 314
19.11.2018 13:44  

Извинявам се  Коефициента е 5.5.  Понеже съм сигурен че ще излезе не за друго уточнявам 😀 


Харесано от: red6devil
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози