Юнайтед ъф Манчестъ...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:
 

 

 

[ПЕЧЕЛИ] Юнайтед ъф Манчестър - Стафорд Рейнджърс (18.02. 21:45)  

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 500
18.02.2020 16:24  

Прогноза:   Над 2,5 гола

коефициент   1.44

Англия, Северна Лига Премиер

 

Манчестърци все още имат шанс за директна промоция в тая лига. В момента са 4-ти, но и с два мача по малко от водача - Соут Шийлдс. При положение, че ги вземат ще дойдат на три точки от първото място. В класирането за най-добра форма в посл. 10 мача, все още Юнайтед са първи. Но в последните 3 мача направиха равенства. Като за изненада се счита предимно равенството у дома с отбора от средата на таблицата - Миклоувър. С когото направиха 3:3. В последния мач направиха 1:1 на втори в класирането - Басфорд. Проблемите пред Юнайтед са в защита, като точно това ги лишава от ценни точки. След трите поредни равенства, днес оочаквам да търсят настоятелно победата срещу последния в класирането. Единицата е доста ниска, за това отивам на оувъра, който е с малко по-добра ставка. Пък и при тая защита мисля, че това е по-добрия вариант. Юнайтед вкара поне три гола на всеки отбор в последните си 5 домакинства. И не допусна само в еднин от тях.

Стафорд са последни с нищожни шансове. Отбора вече няма какво да губи и ще играе освободено до края. Пък и Юнайтед играе нападателно и очаквам и Стафорд да отговорят. Навън тима играе доста по отворено. Те направиха четири оувъра в последните 5 гостувания. И не отбелязаха само в едно от тях.

Публикацията бе редактирана преди 6 месеца 2 пъти от red6devil

Харесано от: Nikola Berti, Миро и Lenivec
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!