Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза : Специални залози - всеки отбор да има 2 или повече корнера във всяко полувреме
Коефициент : 5,5
Турнир : ШЛ
Анализ: Няма да изпадам в подробности около Юве , всички знаят че са тотален хегемон в Италия и спечелването на титлата за тях май вече си е програма - минимум , а купата от ШЛ си остава бленувана мечта и не буди никакво съмнение с каква цел беше привлечен един от най - класните футболисти в света . Младите момчета пък доминират в Швейцария , безапелационно спечелиха титлата миналия сезон и сега уверено държат първото място в таблицата с 9 победи от 9 мача и голова разлика 32-6 но ... това е в Швейцария а в ШЛ им е отредено мястото на аутсайдер . Едва ли някой има съмнения за разликата в класите и че Юве въпреки отсъствието на Роналдо няма да оставят шансове на Йънг Бойс и първоначалната мисъл на всеки както и на мен за тази среща беше 1/1 или 1 с ХК но разглеждайки предложенията на betfair попаднах на това интересно предложение в Специални залози . По статистика и двата отбора правят средно по 6 корнера за мач , а в мача с Ман. Юнайтед корнерите ПП са 7-5 за момчетата и 2-2 ВП . Като аутсайдери в групата Йънг Бойс няма какво да губят и ще целят поне достойно представяне , дали ще успеят да се разпишат не знам но се надявам поне да повторят корнерите си от мача с Юнайтед а коефц. си заслужава . Като алтернатива над 9 или 10 корнера в мача мисля че се получат с лекота и както е прието да се казва от старите във форума - играем и се наслаждаваме !
Последвай ни