Ювентус - Аталанта ...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Ювентус - Аталанта (19.05.2019, 21:30)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
660 Тренд
 name
(@name)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 64
Автор на темата  

Прогноза: 1 +1 ХК @ 1.34.
Италия, Серия А.

 

Мач номер 207 на стадион Алианц. От 206 срещи тук, Ювентус има 163 победи, 33 равенства и 10 загуби. Ювентус взима точки у дома в 196 от 206 мача - 95.15% от мачовете!

Милан почти със сигурност ще е победил в по-ранния мач. Върху Аталанта ще има огромно психическо напрежение.

Аталанта изигра много физически и психически изморителен мач срещу Лацио на финала за Купата преди няколко дни. Един или двама на Аталанта бяха заменени заради контузии. Имаше и още честни, но тежки единоборства в мача. Аталанта ще е много по-изморен от Ювентус, и физически, и психически.

Един негатив за прогнозата - Ювентус играе трудно срещу отбори с висока преса. Аталанта е топ отбор с висока преса. Друг е въпросът дали и в този мач ще я практикува или ще е по-консервативен.

След като спечели титлата, Ювентус играе с наполовина обороти. Това домакинство бе променено за по-късен час, за да може след мача шампионът да празнува титлата си. Би трябвало сега ювентинци да тичат с една идея повече от предните мачове.

Ако някои играчи знаят, че напускат, може да играят демотивирано. Но Масимилиано Алегри е перфекционист и ще даде всичко от себе си в този мач. След сезона напуска и това е последният домакински мач. На пресконференцията, която бе преди няколко часа, в залата е присъствал целият първи отбор и Кристиано Роналдо е казал, че утре всички ще играят за Алегри.

Последното домакинство, празненствата, Алегри, присъствалите играчи на пресконференцията, думите на Роналдо - не смятам, че ще има уговорка в този мач. Мачът ще се играе и футболистите на домакините би трябвало да тичат повече от предните няколко мача. Хипотетично, дори и да има уговорка - смятам, че тя ще е за хикс, а не за двойка. Този сезон така се получи, че "отборът на италианската федерация" в края на сезона игра с почти всички отбори, които се борят за третото и четвъртото място.

 

Серия А, равен брой точки - какво ще се случи при равни точки в края?

Защо наричам Ювентус "отборът на италианската федерация":
https://youtu.be/Ym-2Pmkt1o8 ( https://youtu.be/ufbyq85zMQs ) ,
https://youtu.be/Hw4yEqB1x-Q ,
https://youtu.be/LLgjU0yA99w ...
Ювентус, Милан и Интер са трите най-големи отбора в Италия. В мачовете на миланските грандове срещу Юве често се случват "интересни" съдийски решения в едната посока.

Публикацията бе редактирана преди 5 години от name

   
Цитирай