Ювентус -Аталанта-1...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Ювентус -Аталанта-19.05.19 21:30

16 Статии
4 Типстър
4 Харесвания
994 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144
Автор на темата  

Прогноза Х

коефициент 3.2

Турнир Италия серия А

Анализ  Избирам си високо ликвиден пазар,какъвто е този.45% от общо заложената сума е на знак 1-ца,а 42% от нея на знак Х.На знак 2-ка са само 13%.Интересното е,че движенията и на трите коефициента са минимални,независимо от посоката им.точно по 2% за всеки от трите знака.Вярно е,че до началото на самия мач има още много време и теоретично може всичко да се случи до тогава,но според мен именно поради високата ликвидност на този пазар,не би трябвало да се очакват някакви драстични промени в движението.Причината е проста.Нужни са оГРОМНИ средства за да се случи това.По тази логика ще приема две неща.първо,че тенденцията в момента ще остане стейди и до самия мачи второ,което е по важното,според мен Шарп мъни са вложени в един от първите два знака,като най-вероятно,това е сторено още в деня на отваряне на пазара.Явно е и че самите Букмейкъри са несигурни на кого да заложат-1 или х?По тази причина балансират с минимални движения на знаците,за да не дадът предимство на допълнителни шарп залози.Моето лично заключение е следното.Очевидно Букмейкъра не се бои от знак 2-ка.За другите два знака макар и с минимални движения,това за 1-та е все пак дроп и сякаш подканя масовия залагащ.избирам знак Х,тогава.Страшното ще стане,ако час преди мача парите на 2-та станат около или над 30% от общата сума,но се надявам да не се случи.а и не ми се чака до тогава.Разбира се ще погледна и с наближаване на мача.Всичко хубаво на вас.Ако някой има желание за двата цитата за които говорих,може да даде знак.Успех

Nikola Berti, Baiko и red6devil реагираха
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Ето,къде греши масовия залагащ They overvalue recent performance, love home teams, favorites, overs and bet teams and players, not numbers and value. It’s a misconception that sharps are always against the public. А ето,какво прави Профи залагащия Professional bettors don’t bet teams — they bet numbers

КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 561

Според мен предишните ти анализи  въз основа на спортно -техническите  факти , мотивация  и т.н. си бяха далеч по-интересни и със сигурен, че са и по-печеливши ! Да се залага само за това ,че някакви въобръжаеми „Профита“ са сложили евентуално пари на  нещо си  или пък да се избягва знак само защото  е масово залаган  не е сигурно ,че е  винаги печелившо... Както се изрази новия колега  това което  правиш от известно време  е по-скоро губене  на време , а вероятно и на средства  ..... вероятно имаш в излишък и от двете  🙂

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Уважаеми,Колега.За жалост,както всичко в съвременния ни живот и в областа на бетинга изоставаме със светлинни години от водещите в тази сфера.Не иде реч само за Спортната борса,която е тъмна Индия за 99% от залагащите,но до която по понятни причини сега и нямаме достъп.Това за което се опитвам да науча нещо от скоро е следващата невероятна възможност от която по-любознателните могат да се възползват.Потенциала е наистина много голям.Лично аз неискам да изтъквам някакви резултати по две причини.Първо са плод на много малък времеви период и второ,още се уча,както нееднократно споменах.Нали не мислиш,че имам по малък стаж в залозите от който и да било от вас,за да се заема с нещо безсмислено???За тези,които се интересуват в нета има много информация по темата,а и мисля прочетохте добре цитатите по-горе,които копирах.Това,което някой не го разбира е нормално и да не му е интересно....относно вашия интерес,Колега.

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

И едно важно уточнение,относно конкретната прогноза.Както споменах тайминга има огромно значение в този вид залагане.За мое съжаление около 30 минути преди старта на мача сумата на знак Х е в момента едва 20% от общите залози и дори е доближена от тази за знак 2-ка,която е 14%,тоест едва ли има шарп мъни на тези два знака и първоначалното ми предположение за изход е по-скоро грешно.

КоментарЦитирай
YavorDimitrov
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър
Статии: 124

шарп бетинга беше чапокоензе - форталеза х --- погледни пазара в твойта борса...няма нищо общо нали ,но в азия бяха наляти последния 1ч над 20 000 за х-са ..

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Ти остави майтапа,ама в бетфеар са се разпрали да наливат за 2-ка на 10.5 коефициент.немога да загрея...признавам си

КоментарЦитирай
YavorDimitrov
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър
Статии: 124

не търси в големи първенства..там има голяма маса от залози и трудно се хваща ,а и играчите бягат от тези първенства

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Яворе,може да си прав,ама пък от това което чета се препоръчват пазари с много пари на тях,а такива са главно по-комерсиалните първенства.Ще взема повече мнения по тази точно тема за да отсея и плюсове и минуси и на двата варианта.за някои се сещам и сега в момента,но...да чуя и прочета и мнения на хора с повече опит.

КоментарЦитирай
blazinsquad
(@blazinsquad)
Доверен Типстър
Статии: 53

Лично мнение.без да ти убивам ентусизама.в такъв тип залози трябва да си тотално спрял относно футбола.тоес да имаш гледната на 9-10 годишно дете не разбиращо от спорт.пример.днес вярвам,че повечето очаквахме отбор като реал мадрид да победи,като имаме предвид,че е отбор с традиции и претенции.

Искам да кажа,че дори и да наблюдаваш до последно залозите на така наречените,шарп бетове,под съзнателно всеки от нас си има някакви предрасъдаци,които в спортните залози най-често ни изиграват лоша роля.харесва ми идеята ти,но всеки от нас на подсъзнателно ниво си има точно конкретен териотип на игра.за това казах по-рано,че е чиста загуба на време да следиш една камара показатели и ако играеш с реални средства.рентабилността ще бъде минимална.

Но тук е добър шанса да видиш на къде ти клонят везните.а и с общи усилия може да постигнем положителен резултат.

Всепак успех в начинанието.

КоментарЦитирай
Стр. 1 / 2