Прогноза Х
коефициент 3.2
Турнир Италия серия А
Анализ Избирам си високо ликвиден пазар,какъвто е този.45% от общо заложената сума е на знак 1-ца,а 42% от нея на знак Х.На знак 2-ка са само 13%.Интересното е,че движенията и на трите коефициента са минимални,независимо от посоката им.точно по 2% за всеки от трите знака.Вярно е,че до началото на самия мач има още много време и теоретично може всичко да се случи до тогава,но според мен именно поради високата ликвидност на този пазар,не би трябвало да се очакват някакви драстични промени в движението.Причината е проста.Нужни са оГРОМНИ средства за да се случи това.По тази логика ще приема две неща.първо,че тенденцията в момента ще остане стейди и до самия мачи второ,което е по важното,според мен Шарп мъни са вложени в един от първите два знака,като най-вероятно,това е сторено още в деня на отваряне на пазара.Явно е и че самите Букмейкъри са несигурни на кого да заложат-1 или х?По тази причина балансират с минимални движения на знаците,за да не дадът предимство на допълнителни шарп залози.Моето лично заключение е следното.Очевидно Букмейкъра не се бои от знак 2-ка.За другите два знака макар и с минимални движения,това за 1-та е все пак дроп и сякаш подканя масовия залагащ.избирам знак Х,тогава.Страшното ще стане,ако час преди мача парите на 2-та станат около или над 30% от общата сума,но се надявам да не се случи.а и не ми се чака до тогава.Разбира се ще погледна и с наближаване на мача.Всичко хубаво на вас.Ако някой има желание за двата цитата за които говорих,може да даде знак.Успех
Ето,къде греши масовия залагащ They overvalue recent performance, love home teams, favorites, overs and bet teams and players, not numbers and value. It’s a misconception that sharps are always against the public. А ето,какво прави Профи залагащия Professional bettors don’t bet teams — they bet numbers
Според мен предишните ти анализи въз основа на спортно -техническите факти , мотивация и т.н. си бяха далеч по-интересни и със сигурен, че са и по-печеливши ! Да се залага само за това ,че някакви въобръжаеми „Профита“ са сложили евентуално пари на нещо си или пък да се избягва знак само защото е масово залаган не е сигурно ,че е винаги печелившо... Както се изрази новия колега това което правиш от известно време е по-скоро губене на време , а вероятно и на средства ..... вероятно имаш в излишък и от двете 🙂
Уважаеми,Колега.За жалост,както всичко в съвременния ни живот и в областа на бетинга изоставаме със светлинни години от водещите в тази сфера.Не иде реч само за Спортната борса,която е тъмна Индия за 99% от залагащите,но до която по понятни причини сега и нямаме достъп.Това за което се опитвам да науча нещо от скоро е следващата невероятна възможност от която по-любознателните могат да се възползват.Потенциала е наистина много голям.Лично аз неискам да изтъквам някакви резултати по две причини.Първо са плод на много малък времеви период и второ,още се уча,както нееднократно споменах.Нали не мислиш,че имам по малък стаж в залозите от който и да било от вас,за да се заема с нещо безсмислено???За тези,които се интересуват в нета има много информация по темата,а и мисля прочетохте добре цитатите по-горе,които копирах.Това,което някой не го разбира е нормално и да не му е интересно....относно вашия интерес,Колега.
И едно важно уточнение,относно конкретната прогноза.Както споменах тайминга има огромно значение в този вид залагане.За мое съжаление около 30 минути преди старта на мача сумата на знак Х е в момента едва 20% от общите залози и дори е доближена от тази за знак 2-ка,която е 14%,тоест едва ли има шарп мъни на тези два знака и първоначалното ми предположение за изход е по-скоро грешно.
шарп бетинга беше чапокоензе - форталеза х --- погледни пазара в твойта борса...няма нищо общо нали ,но в азия бяха наляти последния 1ч над 20 000 за х-са ..
Ти остави майтапа,ама в бетфеар са се разпрали да наливат за 2-ка на 10.5 коефициент.немога да загрея...признавам си
не търси в големи първенства..там има голяма маса от залози и трудно се хваща ,а и играчите бягат от тези първенства
Яворе,може да си прав,ама пък от това което чета се препоръчват пазари с много пари на тях,а такива са главно по-комерсиалните първенства.Ще взема повече мнения по тази точно тема за да отсея и плюсове и минуси и на двата варианта.за някои се сещам и сега в момента,но...да чуя и прочета и мнения на хора с повече опит.
Лично мнение.без да ти убивам ентусизама.в такъв тип залози трябва да си тотално спрял относно футбола.тоес да имаш гледната на 9-10 годишно дете не разбиращо от спорт.пример.днес вярвам,че повечето очаквахме отбор като реал мадрид да победи,като имаме предвид,че е отбор с традиции и претенции.
Искам да кажа,че дори и да наблюдаваш до последно залозите на така наречените,шарп бетове,под съзнателно всеки от нас си има някакви предрасъдаци,които в спортните залози най-често ни изиграват лоша роля.харесва ми идеята ти,но всеки от нас на подсъзнателно ниво си има точно конкретен териотип на игра.за това казах по-рано,че е чиста загуба на време да следиш една камара показатели и ако играеш с реални средства.рентабилността ще бъде минимална.
Но тук е добър шанса да видиш на къде ти клонят везните.а и с общи усилия може да постигнем положителен резултат.
Всепак успех в начинанието.