Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: точен резултат 0:0; Коефициент: 8,00; УЕФА, Шампионска лига.
Последен кръг от груповата фаза в новия формат на Шампионска лига. Нагледахме се на изненади и на мачове, в които топ отборите излизаха на терена абсолютно демотивирани. Предполагам, че в последния кръг ще има повече резонни резултати. В мача между Щутгарт и ПСЖ букмейкърите очакват равен резултат. Затова залог за равен, към момента на даване на прогнозата, се котира на коефициент 2,50. Равният резултат гарантира класиране в следващата фаза и на двата тима (за сметка на Ман Сити или Брюж). Очаквам предпазлив подход от двата тима - 0:0 или 1:1 (X и под 2,5 гола), но за играта се спирам на по-високия коефициент. Успех!
Админ, моля, прогнозата ми да бъде регистрирана като невалидна за играта. Няма смисъл да даваме едни и същи прогнози с колегите.
@villevallo365 Няма изрично написано условие в правилата на играта, че е забранено дублирането на прогноза. А ако имаше такова правило, логичното е да остане първата публикувана прогноза. Така че не виждам причина да маркирам тази прогноза като невалидна за играта.
Също така, не съм забелязал подобно дублиране на прогнози да се случва често в Златна Прогноза, по-скоро са единични случаи. Ако греша, ми дайте повече инфо и ще прегледам казуса.
Иначе в правилата има следното пояснение:
Ако смятате, че друг участник играе с цел некоректно саботиране на вашата игра и мястото ви в класирането спрямо неговото, подайте сигнал за проверка на случая. Ако администраторът прецени, че имате право, то въпросната прогноза на другия участник ще бъде анулирана. За да съобщите за такъв случай, използвайте бутон "Докладвай" под съответната прогноза във Форума.
С този бутон може да сигнализирате и за други нарушения. Ако забележите, че друг участник мами или нарушава правилата на играта, трябва незабавно да подадете сигнал към Администрацията.
Далеч съм от мисълтта да "докладвам". На всички е ясно какво се случва и това ми е достатъчно. Щеше да е забавно, ако не беше жалко. Със здраве!
@villevallo365 На мен наистина не ми е ясно какво се случва - кажи ми в прав текст какъв е проблема и какво се очаква от мен? Да, има дублирана прогноза, но както казах, според мен е единичен случай това и поне към момента не влияе върху класирането, както и не мисля, че е опит за саботиране на играта. Или бъркам? Пропускам ли нещо?
Случват се леки провокации в типичния стил на определени хора. Нищо фатално. Може да се помисли в посока корекция на правилата, за да не се дублират едни и същи прогнози за едно и също събитие.
Случват се леки провокации в типичния стил на определени хора. Нищо фатално. Може да се помисли в посока корекция на правилата, за да не се дублират едни и същи прогнози за едно и също събитие.
Виждал ли си някъде да има правило което не позволява дублирани на прогнози?. Питам те сериозно. Не те нападам,просто искам да кажеш дали има някъде такова правило в друг сайт?
Последвай ни