Швеция - Украйна (2...

Сподели:
Notifications
Clear all

Швеция - Украйна (29/06/2021 22:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Харесвания
411 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1488
Автор на темата  

Прогноза: 1

- Коефициент: 2.40

- ЕП - 1/8 финали

- Анализ: Анализирайки стореното до тук от двата тима в груповата фаза дори малко се учудвам,че малко се подценява тима на Швеция за сметка на Украйна.Шведите показаха в групата,че всеки трябва да се съобразява с тях.Спечелиха своята група,като показаха и професионализъм и в последния двубой с Полша.където можеха да си позволят лукса да загубят и пак щеше да се класират,но играха сериозно и спечелиха и него.Лично за мен шведския тим,може да се окаже един от скритите фаворити в турнира.Украйна се класира като най-слабия от класиралите се 4 тима заели 3-тото място в групите си.Украинците не убедиха дори срещу дебютанта С.Македония в груповата фаза при победата си с 2-1,като през второто полувреме дори отстъпваха на македонците игрово.В крайна сметка успяха да се класират едва с тази победа и 3 точков актив,но не това е важното защото и Дания се класира с 3 точки,но виждаме каква игра показва датския тим до тук във форума.Лично за мен Украйна не показа нищо особено да не казвам чак нищо и само при добро стечение на обстоятелствата успяха да хванат последни на влака от най-добрите 4 тима класирали се на 3-те места в групите.Според мен Шведите във всички линии и като цяло въобще стоят по-добре от украинците и шансовете им да спечелят този 1/8 финал е доста по-голям за мен от очаквания според дадените ставки за двубоя.Лично аз не виждам какъв коз може да извади от ръкава си Шевченко за да изненада много стабилния шведски отбор,които след спечелването на групата си ще бъде и със солидна доза самочувствие набрано след първите 3 срещи.Определено си струва да се помисли за прогноза в полза на "Тре Кунур" и то една повече от перфектна ставка.

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 2 години от mitko_winner

Nikola Berti и The Emperor реагираха
Цитирай