Швеция - Украйна (2...

Сподели:
Notifications
Clear all

Швеция - Украйна (29.06.2021г; 22:00ч)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
261 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 482
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 2,45

Първенство: "Евро"2020

Анализ:

Анализирал съм вече поне два пъти Швеция и извода, който направих беше, че са отбор, който постига целите си. Не си спомням първенство или квалификации, след чийто край трите корони да са оценени като разочарование. Напротив, не рядко дори са изненадата. Това е така, защото не разполагат с големи имена или ако се появи някой и друг, то те са не повече от двама-трима в поколението. Съответно никой не ги брои за нещо голямо по традиция. Но Швеция винаги е била корав отбор, който си е поставял разумни цели. Това е суперсилата им - разум и хладнокръвие. Ето и сега. Със седем точки и победител в групата, където се очакваше Испания да няма проблеми. Но те не им се дадоха, а после надиграха и заслужено победиха Словакия и Полша. Така задачата минимум отново е изпълнена. Като награда получават за противник един от третите. В случая Украйна. Отборът, който се класира като последен от всички осминафиналисти след една единствена победа над Западна България - отборът завършил на предпоследното 23-то място на турнира. Мога да кажа, че в играта на Украйна се вижда регрес. Най-силно играха срещу Нидерландия, независимо, че загубиха, по-слабо срещу Западна България и доста слабо срещу Австрия. Украинците не заслужават да се зоват един от най-силните осем отбора на континента и да получат шанс да спечелят медал. Категорично не! За тях самото класиране на финалите беше успех, а излизане от групите е максимум на възможностите им. Реалният ми залог е в Ефнет на 2,70К. Там дори обмислям много сериозен залог за Швеция да се класира на 1,80К.

P.S. Извинявам се за по-кратките анализи напоследък. В период на върхово натоварване съм.

Пожелавам си успех!!

😉

Nikola Berti реагира
Цитирай