Швеция – Словакия (...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Швеция – Словакия (18.06.2021г; 16:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Прогноза: Под 2,5 гола

Коефициент: 1,615

Турнир: „Евро“ 2020

Анализ:

          Анализирал съм вече шведите в един мач от световните квалификации и изводът ми там беше, че са отбор, който по-скоро успява да постигне целта си. Именно това се случи и в нулевото равенство с Испания. Понеже от там не мога да извлека друг извод освен, че имат добра защита когато се приберат, ще се наложи да разсъждавам върху това за какво се борят днес. Загубят ли ще останат с една точка и доста по-вероятно да са все още пред Полша, което означава, че тогава и точката, и победата срещу дружината ще им е достатъчна за класиране като трети отбор и нищо повече. Не е много добре да минеш като трети. А и едва ли се виждат като предпоследният по сила отбор в тази група. С точката днес и равен с Полша е същото положение, но с точка днес и победа срещу Полша ще са почти сигурни втори, което ги израща срещу вторият от група D (Англия, Хърватия, Чехия, Шотландия). Доста по-добре. Победата днес ще им даде възможност при победа и срещу Полша да си мерят пишките с Испания по голова разлика, ако последните си бият и в двата мача. Не изглежда много оптимистична възможността Швеция да спечели групата дори след точката от Испания. Смятам, че целта им е да вземат четири точки в оставащите два мача. Аз видях доста жалка Полша и няма как и трите корони да не са го видяли. Освен това мачът им с тях ще бъде по-отворен, защото и противникът им е ще бъде принуден да печели. Обратното е срещу Словакия.

            Словакия до тук по-скоро е една от изненадите. Надиграха Полша в първото полувреме, а после беше обратното до изгонването на Криховяк. След него си спечелиха мача и са в отлична позиция за класиране. Едва ли се надяват да спечелят групата дори при тези обстоятелства, така че днес ще търсят точката с която да се класират и накрая срещу Испания да играят без напрежение. Напълно възможно е да са втори с четири точки (равен днес и загуба от Испания). Затова днес те ще внимават отзад и ще дебнат на контри.

            И така. Имаме отбор, който по-скоро би бил доволен на равен, умее да постига целта си и има стабилна защита и отбор, който категорично би бил доволен на равен, който не е така стабилен отзад, но добре знае това и му трябва точка. Трудно е да се предвиди изходът от този двубой, но Швеция ще постигне целта си – поне точка. Броя голове изглежда почти сигурен – под 2,5. А стабилно малкото картони на форума до тук и факта, че Словакия получи само един срещу Полша, а Швеция нула срещу Испания, ме кара да добавя и под 3,5 картички за днес. Общо 2,90К в "Създай".

            За играта имам ограничение и ще се спра само на головете.

           

            P.S. Какво мезе върви на джин с тоник и лимон?

 

            Пожелавам си успех!!

            😉


Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Не знам дали имам право да променя прогнозата. Ако е така, нека стане 1 и под 2,5 гола. В момента се предлага на 3,60К. Доводите ми са записани в коментара под прогнозата на колегата icaka81.

Благодаря.

Тази публикация бе редактирана преди 1 година от The Emperor

Харесано от: Baiko и ivan_tsochev
КоментарЦитирай
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът
Регистриран: преди 7 години
Статии: 223
 

Минали са доста часове след публикуването на прогнозата до искането за промяна. Ако ставаше въпрос за минути, нямаше да има проблем.

Промяната на прогнозата не се приема и поради още една причина - не ми се иска подобно нещо да стане практика впоследствие, защото няма да е добре за играта. А ако се направи компромис сега, ще трябва да се прави и в бъдеще.


Харесано от: The Emperor
КоментарЦитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

@tz, добре. Няма проблем. Така е правилно.


КоментарЦитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Точно както очаквах протече мача. За жалост един жълт картон в повече бе вдигнат.


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози