Швеция - Полша (23....
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Швеция - Полша (23.06, 19:00)

2 Статии
2 Типстър
1 Reactions
514 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 2170
Автор на темата  

Прогноза: Първи до 9 корнера - Полша

Коефициент: 10.00

Турнир: УЕФА ЕП

Анализ: В двата мача, които изиграха до момента Швеция бяха с владеене от 15% и 42%, тоест независимо от съперника те предпочитат да играят дефанзивно и на контра-атаки. Вече са класирани за фазата на елиминациите и предстои с тази среща да определят само крайното си класиране в групата. Няма никаква причина да променят стила си и да излизат от зоната си на комфорт, тоест ще отстъпят инициативата в мача на съперника.

Полша от своя страна се нуждае от задължителна победа, за да има някакъв шанс за прогрес. Това естествено изобщо не означава, че ще я постигнат, но пък означава, че ще бъдат по-активния отбор и ще владеят повече топката. Този факт е свързан и с повече ъглови удари за поляците, особено при стабилност на шведската защита дълго време в мача и още повече при негативен за "дружина полска" резултат.

В крайна сметка победа на пазара за корнери за Полша е почти сигурна, а техният брой няма да бъде и малък, така че и дори 9 на брой са нещо напълно постижимо при тази ситуация.

П.П. Ако ти и аз имаме по 1 ябълка и ги разменим, ще имаме пак по само 1 ябълка. Ако обаче имаме по 1 идея или информация и ги обменим, тогава ще имаме по 2 от тях.

Публикацията бе редактирана преди 3 години от TZ

   
Baiko реагира
Цитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 510
 

П.П. е топ!


   
КоментарЦитирай