Швеция - Англия 2 -...
 

НОВО: Коефициентите се взимат от BET365. Без "Създай Залог". Награда за победителя този месец: 60 ЛВ!

[ПЕЧЕЛИ] Швеция - Англия 2 -1 ЕХК 4.00 (07.07. 17:00)  

 

M__i__r__o
(@m__i__r__o)
Ценен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 261
07.07.2018 13:54  

Прогноза: Англия -1 ЕХК. Коефициент: 4.00.

Турнир: Световна Купа, плейофи

Англия и Швеция за мен са приятните изненади на турнира, като повече Англия. Англия играе тактически вариативно, нищо общо с архаичния силов стил с центрирания отпреди. Играят по земя хем с продължителни разигравания, хем с контри. Англия използва любимата ми схема за защита във футбола с трима централни защитници. Големият проблем на Англия е, че нямат опит и нямат равностойни на титулярите резерви. Това с опита се видя в мача с Тунис и мача с Колумбия. Това с резервите се видя в мача с Белгия, който все пак смятам, че се игра и резервите на Англия просто толкова си могат. Както казах, и Швеция са ми приятната изненада - с опростена тактика, подходяща за съответните футболисти, последните мачове Швеция има повече чисти голови положения от тези на противника. По пътя на логиката, мачът трява да се играе ъндър, но ще заложа за победа на Англия с хендикап.


Цитирай
Deadpool
(@deadpool)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 137
07.07.2018 14:28  

Предвид анализа ти по-логично ми се струва Х или победа за Англия точно с 1 гол разлика. Аз май ще пробвам второто. Успех!


КоментарЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!