Шатору - Париж ФК (...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Шатору - Париж ФК (15.03.19, 21:00)

 

DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 3 години
Статии: 1635
Автор на темата  

Прогноза: Шатору под 0.5 гола

Коефициент: 2.25

Турнир: Франция, Лига 2

Анализ: За този мач са ясни две неща. 1. Гостите няма да загубят мача и 2. Домакините няма да вкарат повече от гол.

В покера има един особен тип играчи, които се наричат Нитове. Играят само двете най-силни начални ръце. Не могат да се откажат никога от тях и често губят целия си стак, но пък правят и дълги серии от малки печалби. Този тип играчи го има и в бетинга - неразбиращи смисъла, тоест основни правила в хазарта.  Хора, чиято цел е да направят много дълга серия от познати предвиждания с тройно подсигуряване. За целите на игра с прогнози това е чудесен подход, но няма нищо общо с реалните залози.

Колебаех се за подхода си към този мач. Ако исках, щях да играя х2+под 1.5 гола за домакините и на коефициент 1.44 да бъда горд собственик на позната за игра прогноза. Реших обаче да играя моите реални прогнози, които се старая винаги да са стойностни залози, а пък нека и понякога да са губещи.

Според мен в този мач отборът на домакините би трябвало да отбележи трудно гол. Отборът на Париж, който е дебютант на това ниво от едва миналия сезон, е клуб, в който се залага на здравата защита. Имат силни спонсори и след класирането в топ 10 при миналогодишната промоция, сега вече искат и плей-офи. Привлякоха и доста опитни играчи, но стила им не се промени. Те са отборът с най-силната защита в лигата.

Шатору са в някаква криза в момента, но по-важното е, че те допускат много голове. Постигат домакински победи рядко и то срещу най-слабите само. Обикновено бележат по-най много 1 гол като домакини. Правили са го например във всеки от последните си 3 домакински мача. Да, но сега ще им липсват и двамата играчи, които са отбелязали най-много до сега, а по-важното са били замесени минимум като асистенти. Това последното се третира като вид информация и моля типстърите, за които информациите са излишно бреме, да не и обръщат внимание. Ние по-обикновените играчи ще си я използваме, а дали е трябвало предстои да разберем скоро.

Успех желая на всички. Хубав ден.

Бележка от Администратора: Текстът бе редактиран. Моля, авторът да не преминава етичните норми в следващите си анализи.

Публикацията бе редактирана преди 3 години 4 пъти от TZ

Харесано от: mitko820
Цитирай
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът
Регистриран: преди 6 години
Статии: 203
 

@julymorning - От текста на прогнозата бяха премахнати единствено явните и скритите обиди, но гледна ви точка и мнение са непокътнати. Но при наличие на подобни обиди в следващите ви анализи, ще получите забрана за публикуване във Форума.


Харесано от: ivan_tsochev
КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Профи Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 561
 

На пръв поглед много добре написана обосновка , която може лесно може да заблуди някои начинаещи любители на залозите  че авторът е  професионалист за когото няма тайни в бетинга .... само че информацията е поднесена доста  повърх ностно и по -скоро ми се вижда натъкмена за случая .... Шатору са вкарали доста голове  за стандартите на лигата в последните си 5 мача ., а не знам дали имената на липсващите двама толкова важни за резултатността на отбора  умишлено са премълчани , за  да не може всеки читател сам да прецени до колко е важно тяхното отсъствие днес . Това са централния защитник Gregory Bourillon , автор на 5 гола ( 3 от тях обаче от дузпи) и 1 асистенция  https://prnt.sc/mydwsn   , и  полузащитникът Razak Boukari ( 4 гола , 1 асистенция)  https://prnt.sc/mydvzz , който трудно може да бъде наречен титуляр . Вярно имената им едва ли  говорят нещо на читателите на сайта , също така е вярно и че по някакво щастливо стечение на обстоятелствата  Шатору може и да не вкарат гол днес  срещу силната защита на гостите .... или както на времето един дядо ни казваше : криво мери ! право цели ! Успех в уцелването , колега !    https://prnt.sc/mydqy6


КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 3 години
Статии: 1635
Автор на темата  

Благодаря,че си един от най-редовните читатели на моите прогнози.Аз наистина може да греша в превода на термини от сорта фърст и секънд топ скорер,но със сигурност знам 2 неща-1 и двамата ще отсъстват за този мач и 2 и двамата имат пряко или косвено участие във всички голове от последните двубои на отбора си.Имената им не споменах разбира се съвсем умишлено,защото тук не е място за информация,както ми казахте наскоро.Лично ВАС Колега не ви интересувала никаква информация.Тя може само да ви обърка-ваше мнение,а ако държите на световен рекорд в игра с прогнози съм ви дал и как да заложите на този мач.Аз играя с реални залози и тук споделям само тях.Желая успех на всички във футболната игра с прогнози.


КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Профи Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 561
 

Не искам да прозвучи като заяждане , ама все пак Букари не е играл в последните два мача  , а пък както сам се убеди   Бурийон е централен защитник , на когото едва ли задачата е да бележи и изработва голове ..... иначе както казах прогнозата не  е невъзможна ,дори има много резон в нея главно заради здравата защита на гостите. Дори реших да я изиграя с 20 лева , което си е висок залог за мен , да кажем нещо от рода на 8 заложени точки в тистърските състезания. Предполагам че ти може да си я пропуснал поради трагичните събития със сайта на Бетфеър  в последните 2 седмици и блокирането на акаунтите на българи там .


КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 3 години
Статии: 1635
Автор на темата  

Не прочетох какво си написал,защото не ми е интересно,но първите ти изречения ги видях.За домашно ти оставям да откриеш в кой отбор от любимата ти АВЛ,за която си уж специалист,та в кой отбор там топ скоръра им е защитник????Ползвай услугите и на минута е много и на гугъл-щото без инфо ще ти е трудно,колкото и да мразиш инфото,но поне ти и уважаемите ти читатели ще научат и нещо ново около английския ви любим футбол.дали мойта прогноза ще излезе не е толкова важно,защото мойте прогнози са такива,че и с по ниска познаваемост съм на печалба,но това е трудно и дълго за обяснение,а и не ви е интересно.лека вечер.стига спам.


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози