Шатору - Париж ФК (...
 

[ПЕЧЕЛИ] Шатору - Париж ФК (15.03.19, 21:00)  

 

DedoTroll
(@julymorning)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 311
15/03/2019 11:59  

Прогноза: Шатору под 0.5 гола

Коефициент: 2.25

Турнир: Франция, Лига 2

Анализ: За този мач са ясни две неща. 1. Гостите няма да загубят мача и 2. Домакините няма да вкарат повече от гол.

В покера има един особен тип играчи, които се наричат Нитове. Играят само двете най-силни начални ръце. Не могат да се откажат никога от тях и често губят целия си стак, но пък правят и дълги серии от малки печалби. Този тип играчи го има и в бетинга - неразбиращи смисъла, тоест основни правила в хазарта.  Хора, чиято цел е да направят много дълга серия от познати предвиждания с тройно подсигуряване. За целите на игра с прогнози това е чудесен подход, но няма нищо общо с реалните залози.

Колебаех се за подхода си към този мач. Ако исках, щях да играя х2+под 1.5 гола за домакините и на коефициент 1.44 да бъда горд собственик на позната за игра прогноза. Реших обаче да играя моите реални прогнози, които се старая винаги да са стойностни залози, а пък нека и понякога да са губещи.

Според мен в този мач отборът на домакините би трябвало да отбележи трудно гол. Отборът на Париж, който е дебютант на това ниво от едва миналия сезон, е клуб, в който се залага на здравата защита. Имат силни спонсори и след класирането в топ 10 при миналогодишната промоция, сега вече искат и плей-офи. Привлякоха и доста опитни играчи, но стила им не се промени. Те са отборът с най-силната защита в лигата.

Шатору са в някаква криза в момента, но по-важното е, че те допускат много голове. Постигат домакински победи рядко и то срещу най-слабите само. Обикновено бележат по-най много 1 гол като домакини. Правили са го например във всеки от последните си 3 домакински мача. Да, но сега ще им липсват и двамата играчи, които са отбелязали най-много до сега, а по-важното са били замесени минимум като асистенти. Това последното се третира като вид информация и моля типстърите, за които информациите са излишно бреме, да не и обръщат внимание. Ние по-обикновените играчи ще си я използваме, а дали е трябвало предстои да разберем скоро.

Успех желая на всички. Хубав ден.

Бележка от Администратора: Текстът бе редактиран. Моля, авторът да не преминава етичните норми в следващите си анализи.

Публикацията бе редактирана преди 3 месеца 4 пъти от TZ

Харесано от: mitko820
Цитирай
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът
Регистриран: преди 4 години
ОТГ: 129
15/03/2019 12:47  

@julymorning - От текста на прогнозата бяха премахнати единствено явните и скритите обиди, но гледна ви точка и мнение са непокътнати. Но при наличие на подобни обиди в следващите ви анализи, ще получите забрана за публикуване във Форума.


Харесано от: ivan_tsochev
КоментирайЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Профи Типстър
Регистриран: преди 12 месеца
ОТГ: 527
15/03/2019 19:23  

На пръв поглед много добре написана обосновка , която може лесно може да заблуди някои начинаещи любители на залозите  че авторът е  професионалист за когото няма тайни в бетинга .... само че информацията е поднесена доста  повърх ностно и по -скоро ми се вижда натъкмена за случая .... Шатору са вкарали доста голове  за стандартите на лигата в последните си 5 мача ., а не знам дали имената на липсващите двама толкова важни за резултатността на отбора  умишлено са премълчани , за  да не може всеки читател сам да прецени до колко е важно тяхното отсъствие днес . Това са централния защитник Gregory Bourillon , автор на 5 гола ( 3 от тях обаче от дузпи) и 1 асистенция  https://prnt.sc/mydwsn   , и  полузащитникът Razak Boukari ( 4 гола , 1 асистенция)  https://prnt.sc/mydvzz , който трудно може да бъде наречен титуляр . Вярно имената им едва ли  говорят нещо на читателите на сайта , също така е вярно и че по някакво щастливо стечение на обстоятелствата  Шатору може и да не вкарат гол днес  срещу силната защита на гостите .... или както на времето един дядо ни казваше : криво мери ! право цели ! Успех в уцелването , колега !    https://prnt.sc/mydqy6


КоментирайЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 311
15/03/2019 20:29  

Благодаря,че си един от най-редовните читатели на моите прогнози.Аз наистина може да греша в превода на термини от сорта фърст и секънд топ скорер,но със сигурност знам 2 неща-1 и двамата ще отсъстват за този мач и 2 и двамата имат пряко или косвено участие във всички голове от последните двубои на отбора си.Имената им не споменах разбира се съвсем умишлено,защото тук не е място за информация,както ми казахте наскоро.Лично ВАС Колега не ви интересувала никаква информация.Тя може само да ви обърка-ваше мнение,а ако държите на световен рекорд в игра с прогнози съм ви дал и как да заложите на този мач.Аз играя с реални залози и тук споделям само тях.Желая успех на всички във футболната игра с прогнози.


КоментирайЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Профи Типстър
Регистриран: преди 12 месеца
ОТГ: 527
15/03/2019 20:50  

Не искам да прозвучи като заяждане , ама все пак Букари не е играл в последните два мача  , а пък както сам се убеди   Бурийон е централен защитник , на когото едва ли задачата е да бележи и изработва голове ..... иначе както казах прогнозата не  е невъзможна ,дори има много резон в нея главно заради здравата защита на гостите. Дори реших да я изиграя с 20 лева , което си е висок залог за мен , да кажем нещо от рода на 8 заложени точки в тистърските състезания. Предполагам че ти може да си я пропуснал поради трагичните събития със сайта на Бетфеър  в последните 2 седмици и блокирането на акаунтите на българи там .


КоментирайЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 311
15/03/2019 21:08  

Не прочетох какво си написал,защото не ми е интересно,но първите ти изречения ги видях.За домашно ти оставям да откриеш в кой отбор от любимата ти АВЛ,за която си уж специалист,та в кой отбор там топ скоръра им е защитник????Ползвай услугите и на минута е много и на гугъл-щото без инфо ще ти е трудно,колкото и да мразиш инфото,но поне ти и уважаемите ти читатели ще научат и нещо ново около английския ви любим футбол.дали мойта прогноза ще излезе не е толкова важно,защото мойте прогнози са такива,че и с по ниска познаваемост съм на печалба,но това е трудно и дълго за обяснение,а и не ви е интересно.лека вечер.стига спам.


КоментирайЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация