Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: 1 // Коефициент: 2,15 // Турнир: Бразилия – Серия А.
Анализ: Среща от последния кръг на Бразилейро.
Шапекоензе е сериозно замесен в битката за оцеляване и са само на 1 точка над изпадащите 4 отбора. Този тим претърпя една ужасна трагедия преди 2 години, когато на път за финала в Меделин за Копа Судамерикана изгуби при самолетна катастрофа състава си. От тогава те са храненичето на повечето отбори от Серия А и Бразилската федерация, които им помогнаха доста да се възстанови баланса в този симпатичен тим.
Сао Пауло изпълни своите цели, които си бяха поставили и единственото нещо, което могат да направят е да изместят Гремио от четвъртото място. Иначе квалификациите за Копа Либертадорес са им гарантирани.
Шапекоензе реално държи оцеляването си в свои ръце, защото при една победа над Сао Пауло те си гарантират мястото в Серия А и другия сезон, без значение как ще завършат другите им съперници. Най-тежко е положението на Спорт Ресифе и Америка Минейро. Но пък Спорт Ресифе имат домакинство на вече демотивирания Сантош и поне наглед победата им е в кърпа вързана. Докато Америка Минейро ще гостува на Флуминензе – отбор, който е в окаяно състояние от 8 мача без победа и без вкаран гол и е най-заслужаващ да изпадне. Изобщо не би ме учудило, ако Америка Минейро победи Флу. При такива обстоятелства и при едно равенство, което се очаква между Сеара и Вашку да Гама, положенито на Шапекоензе ще се влоши значително, ако не победи.
Разбира се има и друг сценарий и определено ще се следят резултатите от другите мачове. Така че и равенството може да им свърши работа, но само ако Америка Минейро не бие Флуминензе. Ако Гремио допусне равенство с Коринтианс, а Сао Пауло бие Шапекоензе може да мине на 4-то място. Вариантите са много и трябва да се следят резултатите, защото ще бъдат на принципа на скачените съдове.
Аз обаче ще подкрепя отбора на Шапекоензе, защото съм убеден в тяхната мотивация. А дори в последните си 2 домакинства със Сао Пауло те ги побеждават с един и същи резултат – 2:0. Има и липси в гостуващия тим.
Победа за Шапекоензе 😎
Харесва ми прогнозата ти.Аз вчера също го разглеждах мача,но се отказах от него.По спомен Шапа и при равен брой точки с тези под тях няма да имат проблеми и някак не ми се видя задължителна победата им.