Шанхай - Кавазаки (...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Шанхай - Кавазаки (06.03.,13:30)

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
496 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 1х , залог за ъглови удари - Шанхай

Коефициент - 2,44 в едномачова комбинация

Анализ - мач от Шампионската Лига на Азия. Не съм запознат с двата отбора и прогнозата ми е на база суха статистика. Домакините са от Китай, гостите от Япония. Шанхай последните десет мача са 6 - 3 -1, а последните си пет домакинства 4-1-0 , като равенството им е в приятелска среща срещу Динамо Брест (1-1). Кавазаки са 5-3-2 последните си десет мача, а в трите си последни гостувания са 1-1-1. 

Шанхай  и Кавазаки имат два мача помежду си, изиграни миналата година пак в същия турнир , завършили 1-1 в Шанхай, а в Япония китайците са са постигнали успех като гост с 0-1.

Прогнозата ми за днес е 1х , върху базата на тези данни, а залога за ъглови го избрах заради високия коеф. който е даден от Берфеър - 1,64 в единичен залог в полза на Шанхай( все пак са домакини и се надявам това да им даде предимство при корнерите), а в едномачовата комбинация се получи повече от добър общ коеф - 2,44. Има опция да се добавят и голове към това ,защото гледам , че Шанхай правят резултатни домакински срещи в първенството само една е под 3 гола- при победата им над Пекин Гуоан с 2-0. 

Публикацията бе редактирана преди 5 години от rocky_stone

   
Baiko и mitko820 реагираха
Цитирай