Notifications
Clear all

Шамбли - По (11.01, 21:00)

 

Baiko
(@baiko)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1338
Автор на темата  

Прогноза: 1 и Над 1.5 гола в мача. Коеф. 3.00.

Франция - Национална лига.

Тея от Шамбли все още им дават супер коефициенти. Преди пет дена имаха отложен домакински мач, който разглеждах обстойно, но не го пуснах в Златните. Те си го взеха с 2:1. Миналия сезон играха полуфинал за купата на Франция. Спечелиха финанси, с което усилиха състава. Отборът е сработен вече и естествено зае първото място. Битката за промоция в Лига 2 продължава. Влизат първия и втория, третия играе бараж. Това ще е 17-и мач за двата тима. Шамбли имат само две загуби, но те са навън. У дома си са 6-3-0

Лигата е от 18 отбора. Изпадат 4. По са с 3 точки над зоната. Навън са 2-1-6. Загубиха две поредни гостувания и нулево равенство у дома. Бележат и допускат средно по гол. Като цяло лигата е ниско резултатна. Домакина в днешния мач Шамбли е първенец с 23 гола.

Виждам Шамбли, че се обиграха и навлязоха в страхотна форма. Ще потърся тяхна нова победа, която да ги задържи на върха. В 7 от 9 домакинства са опънали противниковата мрежа повече от веднъж, като и в 6 са допуснали.

Чистата единица е с коефициент 2.20. Това не ми е присърце и добавям над 1.5 гола. Пък да видим дали няма да се изложа с поредна неуспешна прогноза.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

Харесано от: Nikola Berti, mitko820 и red6devil
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози