Шалке - Локомотив М...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Шалке - Локомотив Москва (11.12.2018, 19:55)

1 Статии
1 Типстър
3 Reactions
676 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 4.20

Турнир: УЕФА Шампионска лига

Анализ: Изчетох двата най-големи спортни ежедневници в Германия относно този мач. Предварително се извинявам, че няма да давам точни цитати от изказвания на играчи и треньори. Както и няма да им назовавам имената. Ще се опитам само накратко да изложа това, което според мен е по-важно.

Треньора на Шалке говори с дежурните за такъв случай в стил бла-бла. Как за тях всеки мач бил важен и как излизали за победа, макар и да се били вече класирали за следващата фаза. Същевременно, обаче, забелязах да казва, че поради многото мачове се налагат ротации, както и да даде почивка на някои важни играчи. Щял например в атака да пусне някакъв 19-годишен с турско име дето иначе бил много талантлив и напорист. Та да поиграел и той. Не мислели за мача с Аугсбург, но трябвало като на сила сякаш да насочи вниманието на всички към този мач все пак. Много ги боляло от загубата от дербито с Дортмунд, но трябвало да го преодолеят бързо, макар да се забравяло трудно. Очаквали с интерес срещата с двама свои бивши играчи. Единия от които запомних, че бил Фарфан, а другия - не помня името, дето им бил дълги години капитан и душата на Шалке. Сега ще играят за Локомотив.

Вратаря на Локомотив Москва пък, който е някакъв натурализиран бразилец твърди, че неуспехите им досега в ШЛ са плод само на липса на опит в турнира и на липса на малко късмет. Сигурен бил, че сега ще имат късмет. А и много искали да са в ЛЕ. Сьомин пък казва, че не го вълнувало дали Шалке ще се предават или играят истински. Щял да си гледа да си свършат добре работата и целта е ЛЕ и победа днес. Не разбрах добре по каква причина треньора на Шалке бил негов ученик или нещо подобно.

Букмейкъра препоръчва победа за Шалке, което ме радва много. Харесва ми и коефициента за Локомотив и от изчетеното някак не вярвам в 1-цата. Тогава съм длъжен да играя, а за вас не знам. Може пък Букмейкърската преценка да се окаже по-вярна от моята. Все пак, къде е Германия, къде е Москва? Очаква се добър терен и температура около 4 градуса над нулата. Цена на билетите не запомних, но има предостатъчно. Лек ден на Всички.

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

Nikola Berti, Baiko и user реагираха
Цитирай