Чорли - Уулвърхямпт...
 
Notifications
Clear all

Чорли - Уулвърхямптън (22.01.2021, 21:45)

 

DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 2 години
Статии: 1303
Автор на темата  

Прогноза: Над 0.5 картона в първите 10 минути

Коефициент: 11.00

Турнир: Англия, ФА Къп

Анализ: Чорли победиха с 2-0 детско-юношеската формация на Дарби Каунти и с достигането на 4-ия кръг от този турнир си запълниха бюджета за поне 2 сезона напред. Нищо чудно няма в това, след като са отбор от 6-то ниво на английския футбол.

Ще ви информирам, че там мизерията е точно на ниво нашата бивша Б Окръжна, но с една голяма и важна разлика. В Б Окръжна се играе на далеч по-качествени терени, които при това се използват само по предназначение, а не като в Националната лига, където терените се споделят с отборите по ръгби, както и гонки със всякакъв вид животни.

Сега си представете колко по-добре би изглеждала една картофена нива в района на Перник в сравнение с наводнявания вече няколко денонощия терен на Чорли. Впрочем, за да е още по-близка ситуацията до ръгби мач, отколкото до подобие на футболен, имаме налично синоптично обещание дъждът дори да се усили в часа на самата среща.

Бог и съдията да пазят краката на играчите, особено тези на гостите, защото са много скъпи. Дано ... не казвам човека в черно, защото всички ще са задължително в черно ... но поне, който в началото е в черно, да се престарае с картоните в моя полза. Парадоксално може би за вас, но дори очаквам всъщност първият картон да е за гостите. Имам дълго обяснение и по тоя въпрос, но е извън обекта на прогнозата и ще си го спестя.

Успех на вас със сигурните познавания на падащи коефициенти и руски групировки. Да живее България!

Публикацията бе редактирана преди 1 месец от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози