Прогноза: Х
Коефициент: 3,75
Турнир: Евро 2020
На Уембли, Чехия и Англия излизат в битка за първото място в Група D.
Хм......, а изобщо иска ли някой от двата отбора това първо място..? Като знаят на кого ще идат на осминафиналите.
Чехия са първи и равенство ги оставя първи, а Англия само с победа печели групата, но защо и на тях им е първото място.
Ще си кажем, ами за престиж, или Англия не се плаши от никой бил той Европейския шампион или Световния от 2014 година , или Чехия са по слабия отбор и нямат такава дълбочина в състава си ,както Англия и т.н. И има логика в това, но с показаното срещу Шотландия, нещо се разколебах относно тях. По точно очаквах да се издънят и бях пуснал и прогноза за победа на Шотландия в ТопЗалози, но не съм сигурен дали Англия пожали Шотландия и ги остави в играта, или Гайдарите си заслужиха точката , или ......Англия си толкова може..!!!
Не съм сигурен в нито едно от тези мои разсъждения, но смятам, че нито Чехия, нито Англия искат да се срещнат с Германия или Португалия. С оглед на това Англия не би трябвало да гони победата, а пък Чехия с кеф биха паднали с 1:0.
Странно наистина едни да искат минимална загуба, а пък другите и така са си доволни.
Може нищо от това да не се случи , но аз съм длъжен да го играя щом го мисля.
Равен.......... 😎