Черна Гора - Българ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Черна Гора - България (петък, 11 октомври, 2019 21:45)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
720 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1909
Автор на темата  

Прогноза: Х

Коефициент: 3,30

Европейско Първенство Квал. гр. A (Euro 2020)

Анализ: От чист патриотизъм трябва да отделя нужното внимание и уважение към днешния мач на нашия национален тим в квалификациите за Евро 2020 и по-конкретно гостуването на тима ни в Черна Гора.За състоянието,класата и моментните възможности на тима сякаш е малко излишно да говорим-класирането го показва ясно-последни в група А с едва 2 точки от изминалите 5 кръга.Аз смятам,че от всеки негативизъм може да се извлече нещо позитивно  и в случая можем да кажем,че единственото позитивно нещо от това,че сме последни в група е че сме най-добрия последен от всички други тимове заемащи последните места в своите групи.Поне по статистика.Е и това е нещо все пак.България е в серия от 4 поредни загуби във всички турнири,като за последно победихме преди 9 мача тима на Кипър в Лига на нациите и от тогава суша.

Конкретно срещу този съперник се надявам да прекъснем черната си серия поне от към поредни загуби на нашия тим,които както споменах по-горе са вече 4.Една от причините да тая надежда тима ни да не загуби за 5-ти пореден път е че срещу този съперник имаме само 1 загуба досега (1-3-1) а и както се вижда от баланса,поне да издрапаме до едно х-че не е мисия невъзможна,въпреки че сме изпаднали в такава безтегловност.Другият по-важен факт според мен е че и черногорския тим не е в своя зенит и също играе ролята на  пълнеж на групата.По-скоро тук е въпросът,кой е по-слаб от двата тима а не кой е по-силен.

Според мен надежди за това поне да не загубим мача има и едно реми е един оптимистичен вариант а и напълно възможен като краен резултат от това дерби на дъното в група А.

Успех

Публикацията бе редактирана преди 5 години от mitko_winner

Nikola Berti реагира
Цитирай