Прогноза: Победител Англия.
Двата отбора да отбележат гол - Не.
Едномачова комбинация.
Коефицент: 1,94.
Турнир: Евро 2020, Квалификации.
Обосновка:
Футболът в Англия бележи сериозен прогрес. След като миналата година националния отбор стана 4-ти в света, а Ливърпул беше на финал в ШЛ, сега 4 английски отбора са на 1/4 финалите от този турнир. Въпреки липсите на основни играчи, отборът разгроми чехите на Уембли с 5:0. В последните години Англия се представя като може би най-добрият отбор във всички квалификации. Неизменно е на първо място В групата си и няма съмнение, че и сега ще е така. Защитата играе стабилно, а нападението е бързо и ефективно.
Отборът на Черна Гора не показа нищо съществено в мачовете за Лигата на Нациите, където отстъпваше значително на Румъния у Сърбия, като победи единствено отбора на Литва. В София преди седмица показа добра игра в защита и опасни контраатаки, но едва ли българският осакатен отбор е добър показател. Нито атаката на Англия е като нашата, нито защитата им може да покаже слабости като нашата при контрите на черногорци, които в отсъствието на Йоветович едва ли ще имат много възможности.
Целта на домакините ще е равенство, а на гостите някаква победа, та макар и с 0:1, което се е случвало многократно в техните гостувания. Англия не е България и не смятам че малката балканска държава ще успее да отбележи. Британците пък знаят как да печелят мачове срещу силно дефанзивен отбор - минимално и пестеливо, с търпение, изчаквайки за грешка в противниковата защита, а те умеят да се възползват от това.
Имам ОГРОМНИ съмнения относно вероятноста Черна Гора да вкара гол на Англия.Черногорци загубиха у дома от Сърбия с 0-2 й от Ръмъния с 0-1.Не са вкарвали гол в 7 от техните 13 последни мача,а у дома в 4 от последните си 6.Англия са пък с чиста мрежа в 3 от последните си 4 мача.Незнаех,че и коментарите трябва да са с обосновка.Успех.
Пропуснах да допълня,че ако считате отбраната на България за по-стабилна и класна от тази на Англия,може да чакате и гол от Черногорците.Моите коментари не са никога без мотиви,макар да не ги споменавам.На автора на прогнозата желая успех,но му пожелавам да уточнява,че прогнозата му е само за целите на играта,а не за реален залог,какъвто съм 100% убеден,че не е направил по този начин.всичко добро още веднъж в играТА
Не знаех, че и коментарите трябва да са с обосновка.
За всяка прогноза могат да се намерят поне 100 човека, които да напишат: "Тази прогноза няма да излезе." Каква обаче ще е ползата от тези 100 коментара, освен че ще задръстят Форума със спам съобщения. Но ако всеки от тях се обоснове защо се съмнява или защо подкрепя прогнозата и посочи своите доводи, това вече ще превърне изказаните мнения в полезна дискусия. Затова държа ако ще има коментари към прогнозите във Форума, то те да съдържат и някаква информация или обоснована гледна точка. Надявам се да разбирате идеята ми.
Дедо, другия път си сложи очилата като ми четеш прогнозите... Па тогава пиши...
Не разбрах защо си против прогнозата ми, след като си на моето мнение...
Ей Пешо.верно съм за очила.Извинявай.
Ама взех да се притеснявам че няма да излезе прогнозата щом и ти мислиш така...;)