Челси - Уотфорд (05...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Челси - Уотфорд (05.05.2019, 16:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Харесвания
482 Тренд
 user
(@user)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 193
Автор на темата  

Прогноза: 1 @ 1.30.
Англия, Висша лига.

https://topzalozi.com/xg-danni/#epl
Според xG статистиката Челси е третият най-силен отбор във Висшата лига. За Уотфорд статистиката е различна - отборът е десети в класирането, но трябва да е четиринайсти.

Висша лига, 36 кръг очаквани голове
Челси се е представил отлично срещу Юнайтед: 1.79 очаквани гола срещу 1.15, 16 на 7 изстрела.

Уотфорд тича за здраве във Висшата лига... и се готви за финала на ФА Къп на 18.05 срещу Сити. Т.е. има предстоящ много по-важен мач от този днес.

Уотфорд не е стена в зашита, а точно обратното - отбелязва и допуска много голове. Има много оувъри и срещу грандовете. Т.е. Челси ще отбележи сравнително лесно.

Челси - Уотфорд 1.32 среден коефициент,
Хъдърсфилд - Юнайтед 1.33,
Арсенал - Брайтън 1.32.
От трите виждам стойност само в коефициента за Челси. Юнайтед е най-слабият от трите отбора. Арсенал е с разградена защита последните мачове (а и традиционно е слаб в защита). Все пак, да вметна, че според xG статистиката Арсенал е най-слабият от трите, а не Юнайтед: Челси трябва да е трети в класирането, Юнайтед - четвърти, а Арсенал - чак девети. Т.е. мнението ми, че Юнайтед е по-слаб от Арсенал е субективно.

Трите гранда са по 1.30. На пръв поглед Юнайтед е най-добрия избор за залог (играе с немотивирания двайсти), после Арсенал (играе с немотивирания седемнайсти) и накрая Челси (играе с немотивирания десети).

Е, както вече написах, според мен е обратното: най-сигурен избор смятам, че е Челси. После Арсенал. И накрая Юнайтед.


   
Nikola Berti и kokkoo реагираха
Цитирай