Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Челси над 1.5 гола+Саутхямптън под1.5 гола + Беднарек картон+ Ромеу Картон
Коефициент : 12.42 https://prnt.sc/m26tm7
Англия
Челси изостават на 5 точки от четвъртото място и нямат право да губят точки срещу един от най-удобните си противници в лигата . Те са със 7 поредни победи над Светците . В последната преди 3 месеца ги надиграха категорично като гост и контролираха през цялото време играта .Дефанзивните полузащитници на Саутхямптън изпигваха сериозни трудности да удържат Азар , Жоржиньо и Вилиам и четиримата получиха жълти картони . Тогава Ориол Ромеу влезе на мястото на защитникът Беднарек , но въпреки това получи дежурния си жълт картон в мачовете срещу Челси . Испанецът е бил официално предупреден в 4 от петте си мача срещу Сините от Лондон . Полякът пък също често си изпросва жълти картони за грубата си игра ,с която се опитва да компенсира липсата на качества .Очаквам и днес поне 3-4 картона за гостите , като Марио Лемина също е сред „Обичайните заподозрени , както и десния бранител Седрик Соареш.
Интересна прогноза,но това е мач в който би трябвало да се търси по-скоро изненада.Причините за това са много.Като по-важни бих изтъкнал следните.Ужасната кадрова криза за Челси именно за този мач от една страна и също факта,че треньора на Челси никога не е имал успех срещу новия наставник на Светците,който по-осведомените знаят,че е бившия на Лайпциг.В момента Саутхямптън играят много неудобно за отбор,като Челси,а именно с висока преса в немски стил и същевременно с много центрирания към нападателите си от всяка позиция.Особено последната промяна допадна много на играчите на светците и те вкараха само за 4 мача една трета от всичките си голове до сега в първенството.Челси ще разчитат единствено на таланта на Хазарт,а Саутхямптън и на тримата си офанзивни,които са в страхотна форма.Желая успех,но х2 е знака за този мач.
Радвам се че в сайта се появи нов колега ,който демонстрира подобни познания в областта на английскияфутбол . Все пак ще Ви препоръчам да насочите вниманието си към по -стойностни лиги като Серия А и най-вече към Ла лига . Отностно кадровата криза в Челси смятам че тя e съизмерима с тая в Арсенал, а както се видя тя не оказа влияние на резултата в мача срещу Фулъм 4:1. Все пак Челси разполага с халфове като Канте, Жоржиньо , Вилиам ,Рос Баркли и Ковачич , защита също е в пълен състав . Единствената сериозна загуба за мен е Жиру и донякъде Педро , защото в атака Челси остава да разчита единствено на Мората , който по мое мнение е в ужасна форма . ... Но мен като фен на Светците х2 наистина би ме задоволило 🙂
Благодаря за компетентния ВИ отговор.Личи си,че сте от Акулите в сайта.Ще ви следя с интерес прогнозите.Много са интересни.
Радвам се , че имам още един фен в чата ! ❤️ JulyMorning специално за теб давам като бонус и прогноза с два точни резултата към прогнозата 2:1 и 3:1 💣 Good luck 👍
Браво бе ,новобранец ! Уцели че Челси няма за бият ! Ще ми се сега да беше тук Дедовия да види как половин отбор (без титулярния си вратар и без наказания си капитан Хойберг) успява да спечели точка на Стамфорд Бридж ...ама той винаги е бил от хамсиите на сайта , а не от акулите 😀
Последвай ни