Чарлтън-Донкастър(1...

Сподели:
Notifications
Clear all

Чарлтън-Донкастър(17.5,21:45)

5 Статии
3 Типстър
3 Харесвания
585 Тренд
Krasimir1981
(@krasimir1981)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 390
Автор на темата  

Прогноза: 1+над 1,5 гола

Коефициент:2,24

Анализ:Англия,Лига 1 плейофи,Първият двубой завърши 1-2 в полза на днешните домакини.За да играят финал, Чарлтън просто не трябва да губи този мач.Напълно релистична задача,като се има напредвид резултатите на Чарлтън като домакин през този сезон.Отборът завърши на трето място и постигна 16 победи и 5 хикса от 23 двубоя на своя стадион.В последните 10 домакински двубоя Чарлтън има статистика 7-3-0,което ме кара да смятам,че няма да загубят днешния двубой.

Донкастър достигна заслужено до този етап от плейофите като отстрани Петербро,но не мисля,че ще успеят да отстранят намиращия се в превъсходна форма отбор на Чарлтън.

Baiko, rocky_stone и mitko820 реагираха
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144

Много интересно движение на коефициентите за този мач.Масовия залагащ навярно под впечатления от първия двубой,както и по-известното име на Чарлтън от отварянето на този пазар си залага постоянно за домакините.Така 60% от общата сума на залозите отидоха за знак 1.Изведнъж към 11-.30 часа днес се изсипаха едни над 20 000 евро на знак 2,каквото и да означава това.Много странно е,че тези пари са от малко на брой залагащи,а тези за 1-та са много на брой,малки суми от много залагащи.Интересно какво ли ще се случи в мача?

КоментарЦитирай
(@jolly)
Доверен Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 25

Видя ли какво значи? 

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър

да.Колега Това са били,така наречените Шарп бетс.Истината е,че добрите бетори,никога не гледат мачове,а само движение на коефициенти.Никога не залагат на това,което играе МНОЗИНСТВОТО.За да ХВАНЕ човек Шарп бетс са нужни само две оРЪЖИЯ.Едното е да знаеш %-то разпределение на парите за даден пазар и второто е %на фишове които са направили съответната сума.ШАРП БЕТС са от малко на брой,но играни с големи суми залози.Т.нар ОВЧИ залози са на много фишове с малки суми.Просто,но ефективно.

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър

И само да допълня,че двата показателя за които споменах не се следят естествено в например еФУ,а в Пинакъл и други подобни места,където няма лимити за залози и където играят гОЛЕМИТЕ.много важен е и тАЙМИНГА,тоест движението на пари и коефициент се следи от отварянето на пазара до час преди старта на мача.Аз лично от скоро играя само по този начин и ми е много интересно.за жалост поради изискванията за време тук в тази игра е неприложим метода.

КоментарЦитирай