ЦСКА - Черно море (...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

ЦСКА - Черно море (20.07.2019, 18:45)  

 

Миро
(@miro)
Надежден Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 74
18.07.2019 19:09  

Прогноза: 1 @ 1.30.
Ефбет лига.

 

В предната ми прогноза направих представане на ЦСКА дали е по-силен отбор от предния сезон. Накратко - по-силен е.

Няма напуснали важни играчи, има няколко качествени новодошли и така широчината в състава е по-голяма.

 

 

Накратко за Черно море - този сезон е много по-слаб отбор.

Както знаете, Черно море бе осакатен в деня на последния мач на миналото първенство - бяха изгонени титулярите в централната ос от защита до нападение. Мачът беше с Лудогорец, на който му трябваха задължителни 3 точки, за да спечели титлата. Лош късмет за "моряците".

Жалко за Илиан Илиев, който беше изградил един наистина много силен в тактическо отношение колектив! Отборът можеше да играе отлично и със защитна тактика на контри, и с нападателна тактика на постепенни атаки. Двете ги сменяше в зависимост от противника и моментния резултат.

"Според обстоятелства, които се получиха в края на миналия сезон, ни напусна цялото ядро, централната ос. Централни защитници, халф, атакуващ халф, Ради Василев (нападател) и той не подписа. Така че цялата централна линия ни напусна и няма да е лесно. Но никой не се страхува от работа, футболистите тренират много добре, доволни сме. Ако не сме готови за началото на първенството като сработеност, със сигурност в процеса на първенството продължаваме да го правим."
Илиан Илиев (видео интервю)

Изненадан съм, че "моряците" вкараха 3 гола на Локомотив Пловдив. Това показва, че пловдивският Локомотив играе на приливи и отливи, няма постоянство в играта.

 

В началото на сезона ЦСКА също играе много под нивото си, но проблемите са само в защита. И в трите мача досега се допускат индивидуални грешки в своята половина.

Отборът бе с най-добрата защита предния сезон. Този тя бе подсилена с класен ляв и класен централен защитник и има още по-голям избор за всеки пост. Сигурен съм, че този сезон защитата ще е поне толкова добра, колкото предния. А предвид попълненията, би трябвало да е още по-добра.

 

 

Залог за единица е рисков от гледна точка на грешките в защита на домакините. Но треньорите работят по точно този проблем и имат широчина в състава за евентуални промени сред титулярите. Грешките в защита ще приключат.

Собственикът и директорите са говорили с играчи и треньори. Това е допълнителен стимул отборът да заиграе по-силно.

ЦСКА този кръг е единственият отпочинал сред трите гранда, защото изигра протоколен мач в Европа.

"Червените" са с подсилен състав този сезон, "моряците" са с много отслабен.

Виждам стойност в коефициента за единица.

 

Друга прогноза за мача:
1Х + ЦСКА Над 0.5 + Черно море Под 1.5 + Под 5.5 @ 1.32


Харесано от: Baiko
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!