ЦСКА - Черно море (...
 

ЦСКА - Черно море (20.07.2019, 18:45)  

 

Миро
(@miro)
Ентусиаст
Регистриран: преди 4 месеца
ОТГ: 18
18/07/2019 7:09 pm  

Прогноза: 1 @ 1.30.
Ефбет лига.

 

В предната ми прогноза направих представане на ЦСКА дали е по-силен отбор от предния сезон. Накратко - по-силен е.

Няма напуснали важни играчи, има няколко качествени новодошли и така широчината в състава е по-голяма.

 

 

Накратко за Черно море - този сезон е много по-слаб отбор.

Както знаете, Черно море бе осакатен в деня на последния мач на миналото първенство - бяха изгонени титулярите в централната ос от защита до нападение. Мачът беше с Лудогорец, на който му трябваха задължителни 3 точки, за да спечели титлата. Лош късмет за "моряците".

Жалко за Илиан Илиев, който беше изградил един наистина много силен в тактическо отношение колектив! Отборът можеше да играе отлично и със защитна тактика на контри, и с нападателна тактика на постепенни атаки. Двете ги сменяше в зависимост от противника и моментния резултат.

"Според обстоятелства, които се получиха в края на миналия сезон, ни напусна цялото ядро, централната ос. Централни защитници, халф, атакуващ халф, Ради Василев (нападател) и той не подписа. Така че цялата централна линия ни напусна и няма да е лесно. Но никой не се страхува от работа, футболистите тренират много добре, доволни сме. Ако не сме готови за началото на първенството като сработеност, със сигурност в процеса на първенството продължаваме да го правим."
Илиан Илиев (видео интервю)

Изненадан съм, че "моряците" вкараха 3 гола на Локомотив Пловдив. Това показва, че пловдивският Локомотив играе на приливи и отливи, няма постоянство в играта.

 

В началото на сезона ЦСКА също играе много под нивото си, но проблемите са само в защита. И в трите мача досега се допускат индивидуални грешки в своята половина.

Отборът бе с най-добрата защита предния сезон. Този тя бе подсилена с класен ляв и класен централен защитник и има още по-голям избор за всеки пост. Сигурен съм, че този сезон защитата ще е поне толкова добра, колкото предния. А предвид попълненията, би трябвало да е още по-добра.

 

 

Залог за единица е рисков от гледна точка на грешките в защита на домакините. Но треньорите работят по точно този проблем и имат широчина в състава за евентуални промени сред титулярите. Грешките в защита ще приключат.

Собственикът и директорите са говорили с играчи и треньори. Това е допълнителен стимул отборът да заиграе по-силно.

ЦСКА този кръг е единственият отпочинал сред трите гранда, защото изигра протоколен мач в Европа.

"Червените" са с подсилен състав този сезон, "моряците" са с много отслабен.

Виждам стойност в коефициента за единица.

 

Друга прогноза за мача:
1Х + ЦСКА Над 0.5 + Черно море Под 1.5 + Под 5.5 @ 1.32


Харесано от: Baiko
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация