ЦСКА Москва - ФК Ор...

Сподели:
Notifications
Clear all

ЦСКА Москва - ФК Оренбург (13.04./14:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
580 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 1

Коефициент  - 1,34

Среща от Премиер Лига Русия

Анализ - Отборът на ЦСКА  е трети в класирането, с 40 точки, на една зад втория Краснодар и на пет от водача Зенит. Целите на отбора са едно от първите две места, гарантиращо участие директно в ШЛ.  ЦСКА е в серия от четири мача без загуба - три победи 3-0 , 0-1 , 0-2, и едно домакинско реми 2-2 . Отборът е в много добра форма и от последните си 17 срещи имат една загуба преди пет кръга, когато отстъпиха на Арсенал Тула като гости с 2-0. 

ФК Оренбург са десетти и по статса им се вижда, че са си точно на мястото. Последните четири мача редуват две победи и две загуби, като в тези срещи са паднали общо 13 гола. 

В трите мача между двата отбора има три победи за ЦСКА, съответно с 0-1, 0-1, и 2-0

Прогнозата ми за мача е победа за домакините, те имат по-голяма мотивация , а Оренбург  теоретично може да се окажат в опасната зона на изпадане, но на практика има доста по-слаби тимове след тях и едва ли ще се случи.  Предвит това, че ЦСКА Москва са отборът с най-добра защита и са допуснали едва 12 гола до тук, очакванията ми са да победят и без да допуснат гол, като най-вероятен резултат според мен е 2-0, следван от 3-0. 

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

mitko820 и Nikola Berti реагираха
Цитирай