Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Х // Коефициент: 4,33 // Турнир: Шампионска лига - група G // Анализ: Бях си наумил да пусна прогноза за Нюпорт Каунти - Макълсфийлд - 1&гол/гол,но не можах да устоя на тази среща от Шампионската лига.И така по същество!!Втори мач от групата ще се изиграе тази вечер,като на всички нас ни е пределно ясно кой е големия фаворит в мача и това е големия и недостижим Реал Мадрид.Армейците от Москва обаче показаха характер в гостуването си на Виктория Пилзен и успяха от 2:0 да изравнят и да вземат заслужена точка.Реал пък разгроми Рома у дома,което надали е някаква изненада.Въпреки звездния състав на Белия балет,аз смятам да потърся равенството в този мач колкото и налудничаво да изглежда.Домакините имат проблеми със селекцията си,като най важни за мен са отсъствието на Абел Ернандес и Хьордур Магнусон.Гостите са неубедителни в последните си 2 мача и дори не успяха да отбележат гол на Севиля и Атлетико Мадрид.За това гостуване няма да вземат участие ключовите играчи на отбора Серхио Рамос,Марсело,Иско и Гарет Бейл.Разбира се,че имат заместници на тези липси,но аз съм скептичен доколко ще успеят да възстановят баланса в отбора.В Русия по принцип грандовете не се чувстват комфортно и се затрудняват,а ЦСКА са изгубили само 1 мач от 7 срещу Испански съперници в различни състезания.Тази 1 загуба е точно от Реал с 4:1 при гостуването на Сантияго Бернабеу в Осминафинален мач от Шампионска лига.В заключение,да победиш Реал Мадрид или да вземеш минимум точка е въпрос на престиж,мобилизация и мотивация на предела за всеки отбор,а ЦСКА има качество в състава си,амбиции,страхотна публика,атмосферни условия,скаути по трибуните които оглеждат за изяви на играчите и евентуални трансфери в грандовете и смятам ,че могат да затруднят Реал максимално.Затова ще играя смело за равенство в тази среща и минимум точка за ЦСКА.
Страхотна прогноза.От вчера го мислех този мач и го играх със същия знак.Браво.Иначе моите мотиви са свързани с някои други информаций,но като се добавиха и твоите и вече съм убеден,че именно това е правилния знак за мача.
Последвай ни