Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Над о.5 гола пп за ЦСКА и над 2.5 в мача за ЦСКА.Коеф.2.62 България-Първа Лига.Бързам да пусна докато не са се излели многото пари и да се дропне коеф.за голове.От над 70 години вече,всеки провинциален тим който стъпи на Армията мисли как да си тръгне с по малко голове.Всъщност тази мисъл им е още след като подминат табелата на града си.Шансовете на Етър са 0.00 дори за точка.Въпреки компактната им игра в защита и сносния отбор изграден От Краси Балъков.Пожелавам му успех с Националния.Сега на мостика е по неопитния Росен Кирилов.
За пръв път виждам в подготвителния период играчите на ЦСКА да се раздават,а загряха и с победа с 4:0 над Черногорци за ЛЕ.Няма как и да е иначе след като в състава са вече над 20 равностойни и борещи се са изява футболисти.Очаквам лудото трио-Любко,Пената и Добри Митов да даде шанс за изява на повечето невзели участие в мача от ЛЕ.А това са все качествени и чакащи своя шанс играчи.На мен ми се иска да видя и Московския Меси в реално действие.
Поглеждам и стата.В новия век имат едва шест мача по-межу си поради участието на Етър в по долни дивизии.-5 победи за Софиянци и равен.В четири Търновци са получили поне тройка.Три от тези срещи са на Армията и резултатите са:3:1,2:1 и 3:0.И в трите случая ЦСКА бележи още първото полувреме.Сега са още по-силни и амбицирани за титла.Очаквам ударен старт от тях в лигата,и поне с тройка да напълнят кошницата на Търновци за изпроводяк.
Никито Александров неиска да ми приеме облога на картонка червено и порция панирани дробчета.Защото мисли като мен,само че малко по страхливо-1/1 на пп/кр.
Последвай ни