ЦСКА(София)-Етър (1...
 

ЦСКА(София)-Етър (12.07,21.00)  

 

Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 661
11.07.2019 23:29  

Прогноза: Над о.5 гола пп за ЦСКА и над 2.5 в мача за ЦСКА.Коеф.2.62 България-Първа Лига.Бързам да пусна докато не са се излели многото пари и да се дропне коеф.за голове.От над 70 години вече,всеки провинциален тим който стъпи на Армията мисли как да си тръгне с по малко голове.Всъщност тази мисъл им е още след като подминат табелата на града си.Шансовете на Етър са 0.00 дори за точка.Въпреки компактната им игра в защита и сносния отбор изграден От Краси Балъков.Пожелавам му успех с Националния.Сега на мостика е по неопитния Росен Кирилов.

За пръв път виждам в подготвителния период играчите на ЦСКА да се раздават,а загряха и с победа с 4:0 над Черногорци за ЛЕ.Няма как и да е иначе след като в състава са вече над 20 равностойни и борещи се са изява футболисти.Очаквам лудото трио-Любко,Пената и Добри Митов да даде шанс за изява на повечето невзели участие в мача от ЛЕ.А това са все качествени и чакащи своя шанс играчи.На мен ми се иска да видя и Московския Меси в реално действие.

Поглеждам и стата.В новия век имат едва шест мача по-межу си поради участието на Етър в по долни дивизии.-5 победи за Софиянци и равен.В четири Търновци са получили поне тройка.Три от тези срещи са на Армията и резултатите са:3:1,2:1 и 3:0.И в трите случая ЦСКА бележи още първото полувреме.Сега са още по-силни и амбицирани за титла.Очаквам ударен старт от тях в лигата,и поне с тройка да напълнят кошницата на Търновци за изпроводяк.

 


Харесано от: Nikola Berti и Deadpool
Цитирай
Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 661
12.07.2019 16:46  

Никито Александров неиска да ми приеме облога на картонка червено и порция панирани дробчета.Защото мисли като мен,само че малко по страхливо-1/1 на пп/кр.

https://www.vbox7.com/play:031325dd00


Харесано от: Nikola Berti
КоментарЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

Моля, Вход или Регистрация